-->
EvilBane’e Dev Güncelleme!

Hem Google Play hem de App Store’da 4,5 yıldıza sahip olan Evilbane, yeni güncellemesiyle birlikte Donuk Dev’i ve Ravine Bölgesi’ni oyuncularıyla buluşturuyor Netmarble, çok sevilen mobil aksiyon RPG oyunu EvilBane: Kuzgunların Yükselişi, yaz sıcaklarında oyuncuları serinletecek Donuk Dev’i ve Ravine Bölgesi’ni içeren yeni güncellemesini oyuncularla buluşturuyor. Donuk Dev’in yoğun saldırı ve nara saldırısı gibi özel […]

06.06.2016 | ulasufuk

Hem Google Play hem de App Store’da 4,5 yıldıza sahip olan Evilbane, yeni güncellemesiyle birlikte Donuk Dev’i ve Ravine Bölgesi’ni oyuncularıyla buluşturuyor

Netmarble, çok sevilen mobil aksiyon RPG oyunu EvilBane: Kuzgunların Yükselişi, yaz sıcaklarında oyuncuları serinletecek Donuk Dev’i ve Ravine Bölgesi’ni içeren yeni güncellemesini oyuncularla buluşturuyor.

Donuk Dev’in yoğun saldırı ve nara saldırısı gibi özel yetenekleri bulunuyor. Yeni baş düşman zorlu ve eğlenceli bir dövüş tecrübesi sağlarken, bu akınlarda, başka bir yerde elde edilemeyeceği için, düşürdüğü pelerinlerin pek çok EvilBane oyuncusunun ilgisini çekmesi bekleniyor.

Donuk Zırh Setleri’ni kullanmak, akında Donuk Dev’i yenip pelerinlerini alma ihtimalini arttırıyor. Epik, Efsanevi ve Destansı olarak üç seviyede miğfer, zırh, eldiven ve çizmelerin yer aldığı 36 parçadan oluşan Donuk Zırhlar da oyuna eklenen içerikler arasında bulunuyor. Vango karakteri sırayla Elf ve İnsanlar için olan Donuk Dev Seti, Donuk Ruh Seti ve Donuk Şövalye Seti’ne ulaşabiliyor.

Netmarble, akına girmeye hazır olan oyuncularına, bu korkutucu devle karşılaşmadan önce kendilerini özel etkilere sahip yeni yüzük ve kolyelerle donatmasını öneriyor. Bombalama Kolyesi, Şampiyon Kolyesi, Kale Yüzüğü ve Huzur Yüzüğü de artık Epik, Efsanevi ve Destansı seviyelerinde bulunabiliyor.

EvilBane‘e gelen yeni güncellemeyi tamamlayan son parça da, Ravine Bölgesi güncellemesi. Oyuncular bölümlerden hâlihazırda elde edilen ödüllere ek olarak Ravine zindanlarını da keşfedip aksesuarlar toplayarak karakter gelişimini hızlandırabiliyor. Aynı zamanda oyuncular, Yeni Akın Kutlaması Etkinliği, Mogle’nin Cennet Taşı Etkinliği, Donuk Zırh Bonus Etkinliği ile Ravine’i Tamamla ve Altın Kazan Etkinliği gibi devam eden veya gelecek olan çeşitli etkinliklere katılarak pek çok oyun içi ödül kazanma şansına sahip olabiliyor.

EvilBane oyun içi satın alma seçenekleriyle App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir.

App Store: https://itunes.apple.com/app/id996345745

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarble.ravgl

Oyunla ilgili daha fazla bilgi için resmi EvilBane websitesini veya resmi Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!