-->
EvilBane’de Yeni Gölge Limanı ve Ramazan Şerefine Yaz Gecesi Etkinliği!

Evilbane, hack-and-slash dövüşlerini daha keyifli hale getirecek yeni bir bölge ve büyülü ekipmanlar ile birlikte Ramazan boyunca sürecek yaz gecesi etkinliğini oyuncularıyla buluşturuyor Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble Games Corp., mobil aksiyon RPG’si EvilBane: Kuzgunların Yükselişi‘nde yeni bölge olan Gölge Limanı ve hack-and-slash dövüşleri için büyülü ekipmanların eklendiği yeni güncellemesini oyun severlerin […]

16.06.2016 | ulasufuk

Evilbane, hack-and-slash dövüşlerini daha keyifli hale getirecek yeni bir bölge ve büyülü ekipmanlar ile birlikte Ramazan boyunca sürecek yaz gecesi etkinliğini oyuncularıyla buluşturuyor

Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble Games Corp., mobil aksiyon RPG’si EvilBane: Kuzgunların Yükselişi‘nde yeni bölge olan Gölge Limanı ve hack-and-slash dövüşleri için büyülü ekipmanların eklendiği yeni güncellemesini oyun severlerin beğenisine sunuyor. Oyundaki karakterlerin güçlendirilmesiyle eğlencenin dozunu arttıracak olan Evilbane’de, oyuncular Ramazan şerefine Yaz Gecesi Etkinliği’ne de katılabiliyor.

Üç zorluk seviyesinde 24 aşamadan oluşan Gölge Limanı, ürkütücü bir atmosfer ve sıcak yaz gecelerinde içinizi ürpertecek baş düşmanlara ek olarak, oyunda nadir bulunan pelerinleri elde etme fırsatı sunuyor.

Netmarble ayrıca her üç grup için de oyuna yeni büyülü ekipmanlar ekliyor. Vango, Yıkıcı Balta ve Çift Kana Susamış Baltası alırken, Elf için Suikastçı Kılıcı ve Çift Yok Edici Baltası, İnsan için ise Şok Enli Kılıcı ve Komuta Kılıcı geliyor. Öncekilere gore daha güçlü olmalarıyla beraber, eşsiz yeteneklerle donatılmalarıyla da dikkat çeken yeni silahlar, Dükkan’daki çekilişten, Epik seviye üzeri Ekipman Biletlerinden ya da Epik seviye üzerindeki eşyaları uygun şekilde birleştirerek elde edilebiliyor.

Ramazan süresi boyunca devam edecek olan Yaz Gecesi Etkinliği’ne de katılabilecek olan Evilbane oyuncuları, 15-29 Haziran tarihleri arasında Macera, Günlük Macera, Akın, Arena ve Lonca Savaşı’ndan Koruyucunun Simgesi ve Savaşçının Simgesi toplayarak, bu simgeler karşılığında Rastgele Mehtap Sandığı’ndan yüksek seviyelerde Ekipman, Zırh ve Aksesuar biletleri gibi oyun içi hediyeler elde edebilecekler.

EvilBane oyun içi satın alma seçenekleriyle App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir.

App Store: https://itunes.apple.com/app/id996345745

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarble.ravgl

Oyunla ilgili daha fazla bilgi için resmi EvilBane websitesini ve resmi Facebook sayfasını page ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!