-->
E-Gameshow’da League of Legends Üniversite Ligi Finali Heyecanı

League of Legends’da mücadelenin adresi bu kez Ankara E-Gameshow Fuarı oldu. Türkiye’nin dört bir yanındaki üniversitelerden katılım gösteren takımlar, bölge elemeleri ve yarı finallerin ardından Ankara’daki final mücadelelerinde, fuara katılan binlerce oyun severin önünde karşı karşıya geldi. LoL tutkunlarının buluşma noktası geçtiğimiz hafta Ankara oldu. Oyun sektöründen birçok markayı bir araya getiren ve ATO Congresium’da […]

07.06.2016 | ulasufuk

League of Legends’da mücadelenin adresi bu kez Ankara E-Gameshow Fuarı oldu. Türkiye’nin dört bir yanındaki üniversitelerden katılım gösteren takımlar, bölge elemeleri ve yarı finallerin ardından Ankara’daki final mücadelelerinde, fuara katılan binlerce oyun severin önünde karşı karşıya geldi.

LoL tutkunlarının buluşma noktası geçtiğimiz hafta Ankara oldu. Oyun sektöründen birçok markayı bir araya getiren ve ATO Congresium’da düzenlenen E-Gameshow Fuarı, League of Legends Üniversite Ligi finallerine de ev sahipliği yaptı. Riot Games turnuva alanında buluşan LoL tutkunları, heyecan dolu mücadeleye ortak oldu.

4-5 Haziran tarihleri arasında düzenlenen üçüncülük ve final mücadeleleri nefes keserken, turnuvada ipi göğüsleyen ekip Uludağ Üniversitesi’nden katılan Kestaneler oldu. Mücadele tüm hızıyla devam ederken, League of Legends dünyasının tanınmış isimleri ve birbirinden renkli cosplayler de fuar alanında katılımcılarla buluştu.

League of Legends Üniversite Ligi’ne Konya Selçuk Üniversitesi’nden katılan Meva eSports takım kaptanı Bilal Yasir Doğru, finale kadar 24 maçtır yenilmediklerini belirterek, iki senedir profesyonel lige yaklaşmak için önemli bir performans sergilediklerini, geçtiğimiz sene Türkiye kupasında final oynadıklarını ve profesyonel ligi hedeflediklerini söyledi. Uludağ Üniversitesi’nden katılan Kestaneler takımı kaptanı Emre Aklar ise yaklaşık 25 maçın ardından final heyecanına kadar geldiklerini söylerken, kalabalık bir kitle önünde oynamanın motivasyonlarını artırdığını da ekledi.

Riot Games Türkiye Kurumsal İletişim Yöneticisi Tolgay Karabulut, Üniversite Ligi finalleri ile ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Türkiye’nin her yerinde oyuncumuz var. Bu tarz etkinlikler aracılığıyla onlarla buluşmak bizler için çok değerli. 80’den fazla üniversiteden gelen takımlarla hayata geçirdiğimiz bir turnuvanın finalini ise bu şekilde gerçekleştirmekten çok mutluyuz. Umarız hem turnuvaya katılan takımlar hem de bu atmosferi yaşayan eSpor tutkunları ve oyuncularımız, buradan bizim kadar mutlu ayrılır. Riot Games Türkiye olarak bu tür platformlarda oyuncularımızın yanında yer almayı ve bu tür fırsatları birlikte değerlendirmeyi her zaman için gündemimizde tutuyoruz.”



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!