-->
Crytek’in VR Bilim Kurgu Macerası Robinson: The Journey’nin Yeni Videosu Görsel Bir Şölen Sunuyor

PlayStation VR ile yeni bir sanal dünyada maceranın başlangıcına tanık olun Crytek, E3 2016’da PlayStation® VR için geliştirilen Robinson: The Journey’ye ufak bir bakış atan yeni bir video yayınladı. Olayları oyuncunun bakış açısından yansıtan video, oyunun ana karakterinin bir uzay gemisi kazası sonrası güneş sistemimizin dışında bir gezegene düşmesiyle gelişen olayları gösteriyor. Uzay gemisinin kapısı aralandığında, […]

16.06.2016 | ulasufuk

PlayStation VR ile yeni bir sanal dünyada maceranın başlangıcına tanık olun

Crytek, E3 2016’da PlayStation® VR için geliştirilen Robinson: The Journey’ye ufak bir bakış atan yeni bir video yayınladı.

Olayları oyuncunun bakış açısından yansıtan video, oyunun ana karakterinin bir uzay gemisi kazası sonrası güneş sistemimizin dışında bir gezegene düşmesiyle gelişen olayları gösteriyor. Uzay gemisinin kapısı aralandığında, aldatıcı bir güzelliğe sahip bu dünyanın tehlikeleriyle yüzleşiyoruz. Meteor yağmurları, dinozor sürüleri ve olabildiğine uzanan keşfedilmemiş topraklar… Yepyeni bir maceraya hazır olun.

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!