-->
2K, Brock Lesnar’ın WWE 2K17’nin Kapak Yıldızı Olduğunu Duyurdu

Dört kez WWE Şampiyonu, eski UFC Ağır Sıklet Şampiyonu ve NCAA Division I Ağır Sıklet Güreş Şampiyonu olan Lesnar, WWE video oyun serisinin elçisi oldu 2K bugün lider WWE video oyun serisinin yeni oyunu olan WWE® 2K17’nin kapak yıldızı olarak Brock Lesnar’ın ismini duyurdu. WWE®, UFC® ve NCAA Division I güreşlerindeki benzersiz başarılarıyla tanınan Lesnar’ın çalışma […]

28.06.2016 | ulasufuk

Dört kez WWE Şampiyonu, eski UFC Ağır Sıklet Şampiyonu ve NCAA Division I Ağır Sıklet Güreş Şampiyonu olan Lesnar, WWE video oyun serisinin elçisi oldu

2K bugün lider WWE video oyun serisinin yeni oyunu olan WWE® 2K17’nin kapak yıldızı olarak Brock Lesnar’ın ismini duyurdu. WWE®, UFC® ve NCAA Division I güreşlerindeki benzersiz başarılarıyla tanınan Lesnar’ın çalışma ahlakı ve tavrı onun 16 yılı aşkın süredir bu sporun en önemli isimlerinden biri ve bir eğlence figürü olmasını sağlamıştır. Ayrıca “Suplex City’nin Yenilmez Başkanı” WWE 2K17’nin dünya çapındaki pazarlama kampanyalarına da katılacak ve hayranları Lesnar’ın dünyasının bilinmeyen yönlerini keşfetmeye ve video oyunu hakkında daha fazla bilgi sahibi olmaya davet edecek. WWE 2K17 PlayStation®4 ve PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi, Xbox One ve Xbox 360 için tüm dünyada Ekim 2016’da piyasaya çıkacak.

Brock Lesnar. “Kariyerim boyunca sayısız başarıya imza attım ve önüme her zaman çok sayıda büyük fırsat çıktı. Bu da o büyük fırsatlardan biri. WWE 2K17’yi temsil edecek olmak büyük bir şeref ve benim de katılımım sayesinde bunun müthiş bir potansiyel doğuracağına da hiç şüphem yok.”

Son sınıftayken NCAA Division I Ağır Sıklet Şampiyonu olduğu Minnesota Üniversitesi’ndeki etkileyici güreş kariyerinin ardından Lesnar 2002 yılında WWE ile tanışmış ve destekçisi Paul Heyman tarafından hemen “Sıradaki Büyük Şey” olarak adlandırılmıştı. Kısa süre içinde önemli karşılaşmalara katıldı ve 25 yaşındayken SummerSlam®’de Dwayne “The Rock®” Johnson’ı yenerek şirket tarihindeki en genç WWE Şampiyonu olmayı başardı. Lesnar bunun ardından iki WWE Şampiyonluğu daha kazandı ve WWE Süperstarları Undertaker®, John Cena® ve Big Show® ile rakip olarak çok sağlam mücadeleler çıkardı. Lesnar’ın son WWE maçı 2004 yılındaki WrestleMania® XX’ydi ve burada Bill Goldberg’e mağlup oldu.

Lesnar WWE’den ayrıldıktan sonra Minnesota Vikings ile NFL kariyerine başladı. 2007 yılında UFC ile anlaşma imzalamadan önce çeşitli karışık yakın dövüş sanatları organizasyonlarında boy gösterdi. UFC 91’de UFC Şöhretler Listesindeki Randy Couture’u yenerek UFC Ağır Sıklet Şampiyonu oldu .Bu galibiyet onun üst üste en çok sayıda Ağır Sıklet Şampiyonluğu unvanını koruma rekorunu kırmasını sağlamıştı ve UFC 116 UFC tarihinin en çok satan ve en çok izlenen etkinliği olmuştu.

Lesnar 2012 yılında WWE’ye geri döndü ve ringe tekrar adım attığından itibaren de acımasız ve sarsılmaz bir görüntü çizdi. Eski rekabetleri kızıştıran Lesnar WrestleMania 30’de Undertaker’ı yenip onun efsanevi 21-0 WrestleMania galibiyet serisini bozarak WWE Evrenini şok etti. 2014’teki SummerSlam’de Lesnar maç sırasında kendine has German Suplex hareketini 16 kez kullanarak John Cena’yı devirdi ve dördüncü WWE Şampiyonluğunu kazandı. Suplex City WWE canlı etkinliklerinde, geleneksek ve sosyal medya yayınlarında, ticari ürünlerde, şarkı sözlerinde ve internet memelerinde önemli bir pop kültür ikonu olmuş oldu.

“Bayanlar ve baylar, adamım karşısına çıkan her şeye karşı gücünü kanıtladı ve WWE 2K17 ile Suplex City’i tüm dünyaya yayışı da bundan farklı olmayacak,” diyor Paul Heyman. “Brock Lesnar’ın destekçisi olarak onun emsalsiz mükemmelliğinin, sınır tanımayan kişiliğinin ve karmaşa yaratmaya duyduğu arzunun bu video oyununda da can bulacağına ve sürdüreceğimiz kampanyanın hayranlar tarafından beğenilip büyük ilgi çekeceğine size garanti ediyorum.”

“Brock Lesnar’ın benzersiz yeteneğini, sınır tanımayan mantalitesi ve yılmaz kararlılığı 2K’nın WWE’yi en üst seviyede temsil etme arzusuna mükemmel biçimde uyum sağlıyor,” diyor 2K Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Chris Snyder. “Suplex City temasını ve “Canavarın Vücut Kazanış Hali” sloganını kullanan WWE 2K17 inanılmaz kadrosu ve önümüzdeki günlerde açıklanacak eşsiz özellikleriyle geliyor.”

Yuke’s ve bir 2K stüdyosu olan Visual Concepts işbirliği ile geliştirilen WWE 2K17 henüz derecelendirilmemiştir. WWE 2K17 tüm dünyada, PS4™ ve PS3™ sistemleri, Xbox One ve Xbox 360 için 2016 Ekim ayında satışa çıkacaktır.

2K, Take-Two Interactive Software, Inc.’in (NASDAQ: TTWO) yayın markasıdır.

Bahsi geçen tüm ticari markalar ve telif hakları ilgili sahiplerine aittir.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!