-->
World of Tanks PlayStation 4 Sürümüne Tank Avcısı Güncellemesi Geldi!

İngiliz, Alman, ABD ve Sovyet birliklerine 20’den fazla tank destroyeri ekleniyor Wargaming bugün yaptığı bir açıklamayla World of Tanks PlayStation®4 sürümüne “Tank Avcısı” güncellemesinin geldiğini duyurdu. Bu güncelleme ile oyuna toplamda 23 adet birbirinden güçlü tank destroyeri ekleniyor ve PlayStation®4 deneyimini çok daha heyecanlı bir hale getiriyor. “Tank Avcısı” güncellemesi ile ABD, Sovyet, Alman ve […]

10.05.2016 | ulasufuk

İngiliz, Alman, ABD ve Sovyet birliklerine 20’den fazla tank destroyeri ekleniyor

Wargaming bugün yaptığı bir açıklamayla World of Tanks PlayStation®4 sürümüne “Tank Avcısı” güncellemesinin geldiğini duyurdu. Bu güncelleme ile oyuna toplamda 23 adet birbirinden güçlü tank destroyeri ekleniyor ve PlayStation®4 deneyimini çok daha heyecanlı bir hale getiriyor.

“Tank Avcısı” güncellemesi ile ABD, Sovyet, Alman ve İngiliz tank birliklerine eklenen araçlar, oyundaki en güçlü ve tanınan tanklar arasında. Bu tank destroyerleri, en sağlam zırhları dahi delip geçecek güçte olmalarının yanı sıra kamuflaj yetenekleri ile de göz dolduruyorlar. Gelen tankların zırh veya hızları diğer tanklara kıyasla daha düşük kalsa dahi ateş güçlerinin son derece yüksek olması bu dezavantajı avantaja çevirmekte. Er meydanına çıkacak belli başlı tank destroyerleri arasında çevik, güçlü ama hafif zırhlı M18 Hellcat, the Waffenträger auf Pz. IV ve Object 263 da bulunuyor.

World of Tanks PlayStation®4 sürümünün PlayStation® Plus üyeliği gerektirmediğini ve tüm PlayStation® hesabı sahipleri tarafından ücretsiz olarak oynanabileceğini bir kez daha hatırlatalım. World of Tanks PlayStation®4 sürümü ve Tank Avcısı güncellemesi hakkında daha fazla bilgi edinmek için http://console.worldoftanks.com/ adresini ziyaret edin.

İçerik Paketleri:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoTC/WoTC_PS4_TankHunterUpdate/WoTC_PS4_TankHunterUpdate_Assets.zip

Görsel:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoTC/WoTC_PS4_TankHunterUpdate/WoTC_PS4_TankHunterUpdate_KeyArt.zip

Ekran Görüntüleri:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoTC/WoTC_PS4_TankHunterUpdate/WoTC_PS4_TankHunterUpdate_Screenshots.zip



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!