-->
Wolfteam’den 19 Mayıs Sürprizi

Netmarble’ın popüler PC oyunu Wolfteam, 19 Mayıs’a özel hazırladığı birçok sürprizi Wolfteam severlerle buluşturuyor Türkiye’de yaklaşık 20 milyona yakın kullanıcısı olan Netmarble’ın PC oyunu Wolfteam, 19 Mayıs’a özel sürpriz etkinlikler ve kampanyalarla, Wolfteam severlerin Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor. Wolfteam oyuncularının heyecanla takip ettiği oyunun fenomenlerinden BloodRapper’in 19 Mayıs günü gerçekleştireceği canlı yayınla […]

19.05.2016 | ulasufuk

Netmarble’ın popüler PC oyunu Wolfteam, 19 Mayıs’a özel hazırladığı birçok sürprizi Wolfteam severlerle buluşturuyor

Türkiye’de yaklaşık 20 milyona yakın kullanıcısı olan Netmarble’ın PC oyunu Wolfteam, 19 Mayıs’a özel sürpriz etkinlikler ve kampanyalarla, Wolfteam severlerin Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor. Wolfteam oyuncularının heyecanla takip ettiği oyunun fenomenlerinden BloodRapper’in 19 Mayıs günü gerçekleştireceği canlı yayınla oyuncular, 19 Mayıs’a özel fırsatları yakalama şansına sahip oluyorlar.

Wolfteam’in 19 Mayıs’a özel olarak hazırladığı kampanyalardan faydalanabildikleri etkinlikler Yanan Bonus, Skorla Kazan, Oyun Zamanı ve çok daha fazlası. Bayrama özel diğer kampanyalar ise 5000N’ye 8 paket, sandıklarda 1+22 ve kutularda sürpriz 1+ fırsatları olarak Wolfteam severlerle buluşuyor.

Oyuncular, BloodRapper’ın dört gözle beklenen canlı yayınına twitch.tv/joygamewolfteam linkinden ulaşabilir ve canlı yayında BLoodRappeR’la sohbet etmenin tadını da çıkarabilirler.

19 Mayıs etkinlikleri ile ilgili tüm detaylar ise linkte bulabilirsiniz.

http://www.joygame.com/wolfteam/etkinlik/19mayis/



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz