-->
Sennheiser ile Oyunların Seslerini Tasarlandığı Gibi Duyun

Bilgisayarları başında uzun saatler geçiren oyuncuların, ne ses kalitesinden ne de rahatlıktan ödün vermediğini bilen Sennheiser, uzman ses mühendisliğinin en son ürünleri olan gaming serisini oyunculara sunuyor. Siyah ve beyaz renk seçeneğine sahip üç modelden oluşan oyun kulaklığı serisi her tür oyuna ve kullanıcıya uygun alternatifler içeriyor. Oyuncuların en önemli donanımlarından biri olan kulaklık, Sennheiser […]

10.05.2016 | ulasufuk

Bilgisayarları başında uzun saatler geçiren oyuncuların, ne ses kalitesinden ne de rahatlıktan ödün vermediğini bilen Sennheiser, uzman ses mühendisliğinin en son ürünleri olan gaming serisini oyunculara sunuyor. Siyah ve beyaz renk seçeneğine sahip üç modelden oluşan oyun kulaklığı serisi her tür oyuna ve kullanıcıya uygun alternatifler içeriyor.

Oyuncuların en önemli donanımlarından biri olan kulaklık, Sennheiser Gaming serisi ile en üst noktaya taşınıyor. Sennheiser’ın mükemmel ses çözümleri ve uzman mühendislik deneyimi ile üretilen oyun kulaklıkları, gerçekçi üç boyutlu ve çevresel ses ile uzun oyun seanslarında bile konfor sağlıyor. Tüm PC, Mac ve konsollar ile uyumlu olan kulaklıklar, tümleşik mikrofonları ile çoklu oyunculu oyunlarda iletişim kalitesini mükemmel seviyeye getiriyor.

G4ME ONE: Tüm oyun severlerin temel kulaklığı olacak G4ME ONE, rahat kulak ve taç yastıkları, terletmeyen tasarımı ve kulağı çevreleyen kulak kapsülleri, gürültü engelleme özelliği ile konforu ön plana çıkartıyor. 15 – 28.000 Hz frekans aralığındaki çift kulaklık sürücüleri ile yüksek kaliteli stereo ses veren kulaklığın bütünleşik mikrofonu ise 50 – 16.000 Hz aralığında ses alabiliyor. Ses basınç seviyesi 116 dB olarak belirtilen kulaklığın toplam armonik bozulması yüzde 0,5’in altında. PC, Mac ve konsollar için 3,5 mm jak girişi de bulunan kulaklığın yanında ayrıca 3 metre ve 1,2 metrelik ses kabloları da geliyor.

Kulak kapsülü üzerine entegre edilen kontrol tuşları ile oldukça rahat bir yönetim sunan G4ME ONE’ın mikrofonu yukarı katlanabilir özellikte. Gerektiği zaman yukarıya doğru katlanan mikrofon otomatik olarak sessiz hale geçiyor ve iletişimi de kesiyor. Kulaklığın tavsiye edilen satış fiyatı ise 869,90 TL olarak belirtiliyor.

G4ME ZERO: Pilot kulaklığından esinlenerek tasarlanan, kalın deri ve 3’lü katmana sahip kulak yastığı tasarımı ile dış ortam sesini maksimum düzeyde kesen, G4ME ZERO, katlanabilir yapısı ile de taşıma ve saklama kolaylığı sağlıyor. Sennheiser’in EAR teknolojisi sayesinde, kulak ergonomisine göre açılandırılmış sürücülerden gelen ses kulağınızdaki yolunu akustik performanstan kayıp vermeden buluyor. 15 – 28.000 Hz frekans aralığındaki çift kulaklık sürücüleri ile yüksek kaliteli stereo ses veren kulaklığın bütünleşik mikrofonu ise 50 – 16.000 Hz aralığında ses alabiliyor. Ses basınç seviyesi 108 dB olarak belirtilen kulaklığın toplam armonik bozulması yüzde 0,1’in altında. PC, Mac ve konsollar için 3,5 mm jak girişi de bulunan kulaklığın yanında ayrıca 3 metre ve 1,2 metrelik ses kabloları da geliyor. Katlanabilir mikrofonu bulunan kulaklığın ayrıca kendi özel taşıma çantası da mevcut. Ağırlığı sadece 312 gram olan kulaklığın tavsiye edilen satış fiyatı 949,90 TL.

PC 363D: Sennheiser’ın ürettiği sıradışı kulaklıklardan biri olan PC 363D, 7.1 sanal çevresel ses desteği, üç boyutlu ses teknolojisi, Ergonomic Acoustic Refinement özelliği ile Hi-Fi kulaklıklarındaki ses kalitesini oyuncular ile buluşturuyor. Bir çok oyun stüdyosu, oyun için sesler kaydederken Sennheiser mikrofonlarını, ve bu sesleri oyun içi seslere dönüştürüp tasarlarken de Sennheiser kulaklıkları kullanıyor. Böylece oyuncular sesleri, tasarımcıların tam olarak tasarladığı şekilde duyabiliyorlar. Özellikle FPS gibi çevresel algının çok önemli olduğu ve takım arkadaşları ile koordinasyonun kaybetmek ve kazanmak arasındaki farkı belirlediği oyunlarda PC 363D oyunculara ciddi bir avantaj sunuyor.

Empedans değeri 32 ohm olan kulaklığın ses sürücüleri 15 – 28.000 Hz aralığında frekans çıkışı verebiliyor. 112 dB’lik ses şiddeti sunan kulaklıkların toplam armonik bozulması yüzde 0,1’in altında. Sennheiser’ın özel ses kartının entegre edildiği USB kablo kullanıldığında, 7.1 kanallı tam çevresel sesin elde edildiği kulaklığın ağırlığı sadece 312 gram.

PC, Mac ve konsolların tamamına uyumlu olan kulaklığın yukarı katlanabilir mikrofonu diğer modellerdeki gibi gerektiği zaman yukarı kaldırıldığında sessiz moda geçiyor ve sesinizi karşıya iletmiyor. Mikrofon üzerinden aktif gürültü engelleme de yapabilen kulaklığın tavsiye edilen satış fiyatı 1.039,90 TL.



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!