-->
“Overwatch Gece Açılış Etkinliği ile Doyasıya Eğlence”

Dünyanın önde gelen video oyun, konsol ve aksesuar firmalarının Türkiye’deki lider distribütörü Aral, Overwatch severleri muhteşem bir etkinliğe davet ediyor. Türk oyun sektörünün lider firması Aral, 24 Mayıs’ta satışa sunulacak olan Overwatch için oyuncuları bir araya getirmeye hazırlanıyor. Aral & D&R işbirliği ile 23 Mayıs günü düzenlenecek D&R Overwatch gece açılışı etkinliği sizleri zaman gezgini […]

20.05.2016 | ulasufuk

Dünyanın önde gelen video oyun, konsol ve aksesuar firmalarının Türkiye’deki lider distribütörü Aral, Overwatch severleri muhteşem bir etkinliğe davet ediyor.

Türk oyun sektörünün lider firması Aral, 24 Mayıs’ta satışa sunulacak olan Overwatch için oyuncuları bir araya getirmeye hazırlanıyor. Aral & D&R işbirliği ile 23 Mayıs günü düzenlenecek D&R Overwatch gece açılışı etkinliği sizleri zaman gezgini maceracıdan ulu robot keşiş ve roket kaynak savaşçıya kadar benzersiz birçok kahramanın büyülü dünyasına çağırıyor.

24 Mayıs’ta saat 00:00’da dünya ile aynı anda satışa sunulacak Overwatch oyunu ile ilgili birbirinden eğlenceli bilgi yarışmalarının düzenleneceği ve geceye Cosplayer’ların renk katacağı açılış etkinliğinde, katılımcılar Overwatch’un eğlenceli dünyasını yakından tanıyabilme fırsatı bulacaklar.

Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunu olan Overwatch, gelecek dünyamızda geçiyor ve oyun içinde dört ana oyun modu ve birbirinden farklı kahramanlar bulunuyor.  Overwatch, 24 Mayıs 2016’da PS4, Xbox One ve PC versiyonlarında satışa çıkacak.

Etkinliğe katılan ve etkinlik alanında #nöbetbaşlıyor hashtagi ile sosyal medyada paylaşım yapan üç katılımcı sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalayacak.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz