-->
Netmarble Yeni Oyunu Bleck Thorne Ile Orta Cag’in Ihtisamini Sanal Dunyaya Tasiyor

Netmarble, gerçek zamanlı yeni strateji oyunu Black Throne’u oyun severlerin beğenisine sundu. Hem PC’den hem de mobil cihazlardan oynanabilen Black Throne, oyuncularına kılıç ve kalkan sesleri eşliğinde Orta Çağ’ın ihtişamlı ambiyansını yaşatacak Netmarble yeni oyunu Black Throne ile oyun severleri, barutun henüz kullanılmadığı Orta Çağ’ın ihtişamlı dönemlerinde cesaretlerini, zekalarını ve yeteneklerini sınamaya davet ediyor. Hem […]

10.05.2016 | ulasufuk

Netmarble, gerçek zamanlı yeni strateji oyunu Black Throne’u oyun severlerin beğenisine sundu. Hem PC’den hem de mobil cihazlardan oynanabilen Black Throne, oyuncularına kılıç ve kalkan sesleri eşliğinde Orta Çağ’ın ihtişamlı ambiyansını yaşatacak

Netmarble yeni oyunu Black Throne ile oyun severleri, barutun henüz kullanılmadığı Orta Çağ’ın ihtişamlı dönemlerinde cesaretlerini, zekalarını ve yeteneklerini sınamaya davet ediyor.

Hem mobil cihazlardan hem de PC’den ücretsiz oynanabilen gerçek zamanlı yeni strateji oyunu Black Throne, binlerce oyuncunun birbiriyle savaştığı sanal bir Orta Çağ evreni sunuyor. Black Throne’da oyuncular kendi toprağını belirleyerek, Orta Çağ’ın en büyük hakanı olmak için ordularını yönetebiliyor, diğer hanlıklarla diplomatik anlaşmalar yapabiliyor, ittifaklar kurup ve başka hanlıklarla savaşabiliyor.

Black Throne Android sistemli telefonlara Google Play’den, iPhone ve iPad’lere App Store’dan indirilebiliyor. Ayrıca Black Throne’un resmi internet sayfası http://www.joygame.com/black-throne üzerinden de oynanabiliyor.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!