-->
Mükemmel Sesi Sennheiser Deneyim Merkezi’nde Yaşayın

Kaliteli ses hayranlarının bir numaralı markası olan Sennheiser, ziyaretçilerin oldukça geniş kulaklık portföyünden istedikleri kulaklıkları deneyimleyebildiği ve isterlerse satın alabildiği bir Deneyim Merkezi kurdu. 4. Levent Bircom Ofisi’ndeki Deneyim Merkezi, tüm Sennheiser kulaklık ürünlerini kullanım alanı ve amaçlarına bağlı olarak kategori bazlı bir şekilde kullanıcılara sunuyor. 70 yıldır mükemmel sesi yaratmak için ses mühendisliğinin sınırlarını […]

16.05.2016 | ulasufuk

Kaliteli ses hayranlarının bir numaralı markası olan Sennheiser, ziyaretçilerin oldukça geniş kulaklık portföyünden istedikleri kulaklıkları deneyimleyebildiği ve isterlerse satın alabildiği bir Deneyim Merkezi kurdu. 4. Levent Bircom Ofisi’ndeki Deneyim Merkezi, tüm Sennheiser kulaklık ürünlerini kullanım alanı ve amaçlarına bağlı olarak kategori bazlı bir şekilde kullanıcılara sunuyor.

70 yıldır mükemmel sesi yaratmak için ses mühendisliğinin sınırlarını zorlayan Sennheiser, inovasyon ile yeni ürünler üreten ve kullanıcılara sadece bir kulaklıktan fazlasını veren, sektörünün en köklü firması.

Mikrofonları ile dünya üzerinde birçok büyük kayıt ve müzik stüdyosunun bir numaralı tercihi olan Sennheiser, son kullanıcılara yönelik kulaklıkları ile de seslerin ve müziklerin en gerçekçi şekliyle dinlenmesine imkan tanıyor.

Tutkusu ses ve müzik olan herkese hitap eden Sennheiser, mükemmel sesi herkese yaymak istiyor.

Uzman olduğu alanda her zaman daha mükemmel kaliteye ulaşmak isteyen Sennheiser bu uzmanlığını açtığı Deneyim Merkezi’nde kullanıcılara sunuyor.

Dinlemeden anlayamazsınız

Bircom, birçok müzik ve ses tutkununun ihtiyacı üzerine Deneyim Merkezi’nin açıldığını ifade ediyor. Bir kulaklığın kalitesinin deneyimleyerek anlaşılabileceğini ve ne kadar iyi olduğunun kaliteli bir ses veya müzik kaydı dinlendiğinde anlaşıldığını belirten firma bu farkı yaşamak isteyen ses ve müzik tutkunlarının Deneyim Merkezi’nde kulaklıklarını deneyimlemelerini istiyor.

Markanın peşinde olduğu mükemmel ses kullanıcılara doğru ekipman, doğru personel, doğru iletişim ile, doğru mekanda sunulmak isteniyor.

Kulaklıkları, ses ve müzik meraklılarının kendilerini rahat ve özel hissedecekleri bir ortamda sunmak için oluşturulan deneyim merkezi, tüm Sennheiser kulaklık modellerini barındırıyor.

Kulaklıkların bütünüyle değerlendirilebilmesi için deneyim merkezi kategori bazlı olarak bölümlere ayrılmış durumda. Oyuncu kulaklıklarını PC ve konsollar ile deneyimleyebileceğiniz, High-End kulaklıklarını titizlikle seçilen yüksek kaliteli müzik kayıtları ile sessiz ve huzurlu bir ortamda deneyimleyebileceğiniz, TV kulaklıklarını uygun içerikler ve TV ile deneyimleyebileceğiniz, DJ kulaklıklarını bir DJ set ile beraber deneyimleyebileceğiniz bir ortam oluşturulmuş. Ayrıca ziyaretçiler deneyip beğendikleri kulaklığı hemen satın alabiliyorlar.

Bircom’un 4. Levent’teki Sennheiser Deneyim Merkezi, Eski Büyükdere Caddesi No:61’de bulunuyor.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz