-->
Hızlı ve Öfkeli’nin Yönetmeninden ‘Star Trek Sonsuzluk’ Türkçe Altyazılı ve Dublajlı İkinci Fragman Geldi!

STAR TREK SONSUZLUK VİZYON TARİHİ: 26 AĞUSTOS 2016 Gene Roddenberry’nin yarattığı ve 2009’da J.J. Abrams tarafından yeniden çekilen, dünyaca ünlü Star Trek serisinin merakla beklenen yeni filmi “Star Trek Sonsuzluk” Justin Lin (Hızlı ve Öfkeli serisi) yönetmenliğinde geri dönüyor. Sonsuzluk’ta, Atılgan gemisinin ve cesur mürettebatının epik yolculuğu devam ederken, mürettebat uzayın bilinmeyen derinliklerinde  kendilerini ve federasyonun temsil […]

23.05.2016 | ulasufuk

STAR TREK SONSUZLUK

VİZYON TARİHİ: 26 AĞUSTOS 2016

Gene Roddenberry’nin yarattığı ve 2009’da J.J. Abrams tarafından yeniden çekilen, dünyaca ünlü Star Trek serisinin merakla beklenen yeni filmi “Star Trek Sonsuzluk” Justin Lin (Hızlı ve Öfkeli serisi) yönetmenliğinde geri dönüyor. Sonsuzluk’ta, Atılgan gemisinin ve cesur mürettebatının epik yolculuğu devam ederken, mürettebat uzayın bilinmeyen derinliklerinde  kendilerini ve federasyonun temsil ettiği her şeyi sınayan gizemli, yeni bir düşmanla karşılaşıyor.

ALTYAZILI FRAGMAN

 

 

DUBLAJLI FRAGMAN

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!