-->
EvilBane: Kuzgunların Yükselişi‘nden Büyülü Yeni Ekipman Güncellemesi ve Krallar Kralı Etkinliği Sürprizi

Bir ayda 4 milyon indirmeyi geçerek büyük bir başarı yakalayan mobil RPG oyunu Evilbane Kuzgunların Yükselişi, yeni güncellemesiyle birlikte Krallar Kralı Etkinliği’nin de duyurusunu yaptı Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble, mobil aksiyon RPG oyunu EvilBane: Kuzgunların Yükselişi‘ne, eşsiz ve zorlu yeteneklerle güçlendirilmiş yepyeni büyülü ekipmanlar içeren bir güncelleme ekledi. Güncellemenin yanı sıra […]

20.05.2016 | ulasufuk

Bir ayda 4 milyon indirmeyi geçerek büyük bir başarı yakalayan mobil RPG oyunu Evilbane Kuzgunların Yükselişi, yeni güncellemesiyle birlikte Krallar Kralı Etkinliği’nin de duyurusunu yaptı

Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble, mobil aksiyon RPG oyunu EvilBane: Kuzgunların Yükselişi‘ne, eşsiz ve zorlu yeteneklerle güçlendirilmiş yepyeni büyülü ekipmanlar içeren bir güncelleme ekledi. Güncellemenin yanı sıra Netmarble EvilBane oyuncularına, 1 Haziran’a kadar sürecek olan Krallar Kralı Etkinliği’nin de müjdesini verdi.

Yeni güncellemeyle birlikte Evilbane’e, kalabalık kontrolü gibi eşsiz ve zorlu yeteneklerle güçlendirilmiş toplam altı büyülü ekipman ekleniyor: Luke için Arktik Buzul Baltası ile Aziz Bekçi Gürzü ve Khara için de Barbar Çift Nara Kılıcı ile Magma Dikenli Alev Kılıcı. Vango karakterine eklenen Şeytanlık Ruh Çalanın Enli Kılıcı ve Yılmaz Çift Demir İrade Kılıcı, Vango karakteriyle oynayan oyuncuları şaşırtmaya hazırlanıyor.

Güncellemeyle birlikte, ekipman geliştirme hızını arttırmak için tasarlanan epik TP Küreleri’ni Matera Tapınağı’nda da bulunabilecek. Epik ekipmana sahip oyuncular ise bir üst seviyesine geçerek, Tapınak’taki canavarları yenerek daha yüksek seviyeli Küreler elde edebilecek.

Evilbane’nin yeni güncellemesiyle oyuncular Zindan’da aşama aşama gezmeden performanslarına göre oyun içi ödüller elde edebilecek. Bununla birlilkte, oyun içerisinde satılan veya hediye olarak verilen kristallerden faydalanarak Dükkan’dan Küre paketleri alabilecekler.

1 Haziran tarihine kadar devam edecek olan Krallar Kralı Etkinliği ile oyuncular topladıkları oyun içi puanları ödüllere çevirebilecek. Örneğin, Arena ve Lonca Savaşı’nda kazandığında veya görev tamamladığında Savaş Kralı Puanı hediye edilirken, Zindan veya Akın’da tamamlanan her görev için Zindan Kralı Puanı verilecek. Toplanan puanlarla alınabilecek oyun içi ürünler arasında 150.000 altın, 30 kristal, Enerji İksiri, CP İksiri, Nadir Pelerin Küresi, Epik Zırh Bileti ve Epik Silah Bileti de bulunuyor.

EvilBane oyun içi satın alma seçenekleriyle App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir.

App Store: https://itunes.apple.com/app/id996345745

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarble.ravgl

Oyunla ilgili daha fazla bilgi için resmi EvilBane websitesini ve resmi Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 

1463735193_EvilBane_Magic_Gera_Update__1_

 

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!