-->
En Trend Oyunlar Büyük İndirimle Aral’dan!

Kurulduğu günden bu yana Türkiye’de oyun severlere ilkleri yaşatan Aral, en yeni oyunları meraklılarıyla buluşturmaya devam ediyor. Call of Duty Black Ops III, Assassins Creed IV Black Flag, Guitar Hero ve NBA 2K16 gibi yılın en trend oyunları büyük indirim oranları ile oyun severleri bekliyor Yazın en renkli sürprizi Türk oyun sektörünün kurucusu Aral’dan geliyor. […]

27.05.2016 | ulasufuk

Kurulduğu günden bu yana Türkiye’de oyun severlere ilkleri yaşatan Aral, en yeni oyunları meraklılarıyla buluşturmaya devam ediyor. Call of Duty Black Ops III, Assassins Creed IV Black Flag, Guitar Hero ve NBA 2K16 gibi yılın en trend oyunları büyük indirim oranları ile oyun severleri bekliyor

Yazın en renkli sürprizi Türk oyun sektörünün kurucusu Aral’dan geliyor. Call of Duty Black Ops III, Assassins Creed IV Black Flag, NBA gibi oyun sektörünün vazgeçilmez oyun serilerinin son oyunları çok cazip fiyatlarla meraklılarına sunuluyor. 17 Mayıs – 11 Temmuz tarihleri arasında 500’den fazla oyunda yapılacak yaz kampanyası oyun tutkunlarına ‘en hit oyunları en iddialı fiyatlara’ satın alma fırsatı verecek.

Aral’ın 17 Mayıs – 11 Temmuz tarihleri arasında Türkiye’nin tüm prestijli mağazalarında başlatacağı kampanya alışılmışların dışında bir ilke imza atıyor. Call of Duty, Diablo, NBA, Footbal Manager gibi en yeni oyunları da kapsayacak olan büyük yaz kampanyası, her zevke her keseye hitap edecek seçenekler sunacak. Aksiyon, strateji, yarış, futbol ve daha birçok oyun türünün yer aldığı kampanya, oyun tutkunlarına beş yüzden fazla oyun çeşidi ile bol seçenek sunacak.

Kampanyada yer alan tüm oyunlar için satış noktalarını ya da aralgame’i ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!