-->
E-gameshow 2016 Gümbür Gümbür Geliyor

Türkiye’nin her yerinden oyuncular oyun ve eğlence dolu 4 gün için 2-5 Haziran tarihlerinde Ankara’da buluşuyor Semor Organizasyon tarafından düzenlenen ve ilki oyunseverlerin büyük beğenisini kazanan e-gameshow, oyuncular için öncekinden çok daha büyük ve eğlenceli bir fuar hazırlıyor! ATO Congressium Kongre ve Sergi Salonu’nda gerçekleşecek fuarda cosplay yarışmaları, e-spor turnuvaları, DJ performansları, ödüllü yarışmalar, konferanslar […]

31.05.2016 | ulasufuk

Türkiye’nin her yerinden oyuncular oyun ve eğlence dolu 4 gün için 2-5 Haziran tarihlerinde Ankara’da buluşuyor

Semor Organizasyon tarafından düzenlenen ve ilki oyunseverlerin büyük beğenisini kazanan e-gameshow, oyuncular için öncekinden çok daha büyük ve eğlenceli bir fuar hazırlıyor! ATO Congressium Kongre ve Sergi Salonu’nda gerçekleşecek fuarda cosplay yarışmaları, e-spor turnuvaları, DJ performansları, ödüllü yarışmalar, konferanslar ve daha pek çok etkinlik her yaştan oyunseveri bekliyor.

Oyunun İçine Girin

Yerli ve yabancı pek çok şirketin katılacağı e-gameshow 2016, ziyaretçilerine birbirinden renkli ve eğlenceli etkinlikler sunuyor. Eğer oyunları oynamak size yeterli gelmiyorsa ve oyunun bir parçası olmak istiyorsanız Redbull Shape Shifters bu arzunuzu gerçekleştirmede yardımcı olmak için fuar alanında olacak. Ayrıca Bahçeşehir Üniversitesi ve Crytek işbirliğiyle VR FIRST standında sanal gerçeklik teknolojisini deneyebilir ve bir oyunun içinde olma deneyimini yaşayabilirsiniz. En sevdiğiniz oyun karakterine hayat vermek isterseniz hem workshop’lara katılıp kostümünüzü nasıl yapabileceğinizi öğrenebilir hem de ödüllü cosplay yarışmalarına katılabilirsiniz.

E-spor Arenasında Kendinizi Kanıtlayın

E-gameshow 2016’da birçok ödüllü turnuva ve e-spor etkinlikleri de olacak. Riot Games, MOBA dünyasının süper markası League of Legends’ın Üniversiteler Ligi’nin finalini muhteşem bir organizasyon ile e-gameshow’da yapacak. Üstelik Dijital Oyunlar Federasyonu ve ESL’in en popüler e-spor oyunları için uluslararası turnuvalar düzenleyeceğini de belirtelim. Ayrıca ODTÜ ve Hacettepe e-spor toplulukları da fuar katılımcıları için eğlencesi bol ödüllü turnuvalar düzenliyor olacak.

Yaşamın Sırrı Oyunda Gizli

Sloganı, “yaşamın sırrı oyunda gizli” olan fuarda daha pek çok etkinlik oyunseverleri bekliyor. 4 gün boyunca fuar alanındaki DJ performanlarıyla coşabilir, Dijital Oyun Konsolları Müzesi’nin sergisini ziyaret ederek dijital oyunların tarihi gelişimine şahit olabilir, Türkiye’nin ilk 3D Dijital Fotoğraf Stüdyosu’unda selfie çektirebilir ve daha pek çok eğlenceli etkinliğe katılabilirsiniz.

Bu eğlenceli fuar hakkında daha fazla bilgi almak ve ziyaretçi kartınızı şimdiden ayırtmak için hemen http://e-gameshow.com adresini ziyaret edin.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!