-->
Acer Bu Yıl 7 Red Dot Tasarım Ödülü kazandı!

Acer’ın 2016’da dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden Red Dot kazanan ürünleri arasında dizüstü bilgisayarlar, masaüstü bilgisayarlar, monitörler ve IP telefonlar bulunuyor! Yedi Acer ürünü Red Dot Ürün Tasarımı 2016 Ödülü aldı: ultra-ince Aspire S 13 dizüstü bilgisayar, 360 derece çok yönlülüğe sahip dönüştürülebilir Aspire R 15 dizüstü bilgisayar, lider TravelMate P6 serisi ticari dizüstü bilgisayarlar, […]

23.05.2016 | ulasufuk

Acer’ın 2016’da dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden Red Dot kazanan ürünleri arasında dizüstü bilgisayarlar, masaüstü bilgisayarlar, monitörler ve IP telefonlar bulunuyor!

Yedi Acer ürünü Red Dot Ürün Tasarımı 2016 Ödülü aldı: ultra-ince Aspire S 13 dizüstü bilgisayar, 360 derece çok yönlülüğe sahip dönüştürülebilir Aspire R 15 dizüstü bilgisayar, lider TravelMate P6 serisi ticari dizüstü bilgisayarlar, modüler Revo Build mini bilgisayar, kompakt Veriton N serisi ticari masaüstü bilgisayarlar, kıvrımlı Acer XR342CK oyun monitörü ve tam fonksiyonel abTouchPhone dokunmatik ekranlı IP sabit telefon.

Red Dot kazanan Acer ürünleri 41 uzmandan oluşan bağımsız bir juri tarafından 57 ülkeden 5200 ürün arasından seçilmiştir. Ürünler inovasyon derecesi, biçimsel kalite, fonksiyonellik ve ekolojik uygunluk gibi kriterlere göre değerlendirilmiştir.

Aspire S 13 Ultra-İnce Dizüstü Bilgisayar

Aspire S 13 tasarım odaklı kullanıcılar için tasarlanan ince ve güçlü bir Windows 10 işletim sistemli dizüstü bilgisayardır. Köşeli, şık kasası bugün pazardaki en iyi değer fiyatlandırmasına sahip iş ve oyun özellikleriyle donatılan dizüstü bilgisayarları barındırmaktadır. Kenarlarda ve touchpad’de elmas biçiminde düzgün kesimli oluklar, üst kapağında nano baskılı Acer logosu ve birinci sınıf bir dokunuş harmanına sahiptir. Aspire S 13 gücünü 6. nesil Intel® Core™ işlemciler ve 8 GB’a kadar LPDDR3 sistem belleğinden alarak yalnızca hızlı performans ve gelişmiş grafikler sunmakla kalmaz, aynı zamanda düşük güç tüketimi de sağlar.

Aspire R 15 Dönüştürülebilir Dizüstü bilgisayar

Aspire R 15 ince çizgili fırçalanmış bir görünüme sahip metal bir üst kapak ve ince profilini korurken sertliği de geliştiren %40 oranında fiberglas ve gümüş partiküllerinden yapılan bir alt kapak barındırmaktadır. Elmas kesim biçimli kenarlar 180 derece tam olarak yatabilen Aspire R 15’in 360 derece çok yönlülüğünü tamamlar ve Acer’ın patentli yumuşak kapanan menteşe tasarımı sayesinde dizüstü bilgisayar, tablet, ekran ve çadır modları arasında geçişleri kolaylaştırır.

TravelMate P6 Serisi Ticari Dizüstü Bilgisayarlar

Red Dot ödülünü üç yıl arka arkaya kazanan TravelMate P6 serisi, Acer’ın mobil profesyoneller için tasarladığı en önemli ticari dizüstü bilgisayarıdır. Seyahatlerin getirdiği zorluklara dayanmak üzere üretilen bu geliştirilmiş seri, karbon ve fiberglas korumalı kapaklar, sıvı dökülmelerine dirençli klavyeler ve ticari seviyede güvenilirlik ile ultra-ince ve sağlam bir tasarıma sahiptir. 14 inç ve 15 inç ekran seçeneklerine sahip olan TravelMate P6 serisi hız ve performans için 6. nesil Intel Core işlemciler, Qualcomm Atheros’tan en yeni 802.11ad gigabit Wi-Fi teknolojisi ve üst düzey verimlilik için kablolu ve kablosuz kullanım özelliklerini barındırmaktadır.

Revo Build Mini Bilgisayar

Revo Build ekstra depolama, hoparlörler, mikrofon ve hatta kablosuz şarj etme gibi farklı fonksiyonlar sağlayan bloklarla kolayca özelleştirilebilen bir mini bilgisayardır. Bloklar, bir bilgisayarı kurmanın oyuncak bloklarla oynamak kadar kolaylaştıran manyetik yaylı pimlerle kusursuz şekilde birbirine bağlanır. Bloklar aynı zamanda bağımsız olarak veya başka bilgisayarlarla birlikte kullanılabilir. Revo Build mini bilgisayar 125 x 125 mm’lik kaplama alanı ve bir litrelik küçük kasasıyla minimum alan kaplar ve hemen her yerde kullanılabilir.

Veriton N Serisi Ticari Masaüstü Bilgisayarlar

Veriton N serisi ticari masaüstü bilgisayarlar esneklik, güvenlik ve yönetilebilirliği 1 litrelik kompakt bir form faktöründe bir araya getirir. Modüler tasarımı sayesinde grafik kartları, optik sürücüler ve mevcut giriş/çıkış seçenekleriyle genişletilebilir. Dikdörtgen profili ve siyah boyasıyla Veriton N serisi, sağlam ve klasik bir görünüme sahiptir.

Acer XR342CK Oyun Monitörü

Acer XR342CK oyun monitörü 1900R eğim derecesine sahip kıvrımlı bir 34 inç 21:9 panel barındırır ve sarmal, kusursuz görseller sunar. 6 eksenli renk ayarı ve DTS® Sound gibi özellikler görsel ve işitsel etkiyi derinleştirirken, monitörün alt bölümünde kişiselleştirilebilen ortam aydınlatması istenen moda uyum sağlayan ışık efektleri sunar. Tabanı -30 ila +30 dereceler arasında dönerek, kullanıcıların monitörü istedikleri görüntüleme açısına kolayca ayarlayabilmelerini sağlar.

abTouchPhone Dokunmatik ekranlı IP Sabit Telefon

abTouchPhone Acer’ın abPBX iletişim sistemini destekleyen tam fonksiyonlu bir multimedya IP sabit telefondur. Parmak izi önleyici dokunmatik ekranıyla minimalist ve şık bir metal tasarıma sahiptir ve hem sesli hem de görüntülü konuşmaları destekler.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!