-->
Rafadan Tayfa’nın Tornet Oyunu Web ve Mobilde!

TRT Çocuk’un izlenme rekorları Rafadan Tayfa’nın Tornet Oyunu artık çocukların parmaklarının ucunda! Rafadan Tayfa Tornet Oyunu’nda çizgi dizinin sevilen karakteri Akın, her çocuğun keyifle kullanacağı tornetiyle İstanbul sokaklarında Hayri, Basri Amca, Sevim’in de eşlik ettiği bir maceraya atılıyor. Macera boyunca oyunu oynayacak çocukların Akın ve arkadaşlarına yardım etmek için torneti dikkatlice kullanması ve engellere çarpmadan […]

25.04.2016 | ulasufuk

TRT Çocuk’un izlenme rekorları Rafadan Tayfa’nın Tornet Oyunu artık çocukların parmaklarının ucunda!

Rafadan Tayfa Tornet Oyunu’nda çizgi dizinin sevilen karakteri Akın, her çocuğun keyifle kullanacağı tornetiyle İstanbul sokaklarında Hayri, Basri Amca, Sevim’in de eşlik ettiği bir maceraya atılıyor. Macera boyunca oyunu oynayacak çocukların Akın ve arkadaşlarına yardım etmek için torneti dikkatlice kullanması ve engellere çarpmadan gazoz kapaklarından oluşan puanları toplaması gerekiyor.

Uzman pedagog ve eğitim bilimcilerin gözetiminde geliştirilen güvenli içeriğiyle kolay oynanabilir olarak tasarlanan Rafadan Tayfa Tornet Oyunu hiçbir şekilde reklam içermiyor.

 Rafadan Tayfa Tornet Oyunu; trtcocuk.net.tr web sitesi ile IOS ve Android mağazalarından ücretsiz indirilerek oynanabiliyor.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!