-->
Paramanya Kullanıcılarına Turkcell’den Özel Data Paketi!

Türkiye’yi 4.5G ile tanıştıran Turkcell, en popüler mobil oyunlardan birisi olan Paramanya ile özel bir kampanyaya imza attı. Paramanya kullanıcıları oyun içinde kullanabilecekleri 30 elmas ve Turkcell’den 1GB’lık internet paketini sadece 3TL’ye alabilecek. Netmarble’ın kısa sürede milyonlarca kullanıcıya ulaşan mobil board oyunu Paramanya, Turkcell ile birlikte 4.5G’nin Türkiye’de kullanılmaya başlanması sebebiyle özel bir kampanyaya imza […]

25.04.2016 | ulasufuk

Türkiye’yi 4.5G ile tanıştıran Turkcell, en popüler mobil oyunlardan birisi olan Paramanya ile özel bir kampanyaya imza attı. Paramanya kullanıcıları oyun içinde kullanabilecekleri 30 elmas ve Turkcell’den 1GB’lık internet paketini sadece 3TL’ye alabilecek.

Netmarble’ın kısa sürede milyonlarca kullanıcıya ulaşan mobil board oyunu Paramanya, Turkcell ile birlikte 4.5G’nin Türkiye’de kullanılmaya başlanması sebebiyle özel bir kampanyaya imza attı. Paramanya kullanıcıları kampanya kapsamında Turkcell’den bir ay kullanabilecekleri 1 GB’lık internet paketi ve oyun içinde kullanabilecekleri 30 elmasa toplamda 17,99TL yerine sadece 3TL’ye sahip olabilecek.

Bu özel kampanyadan yararlanmak için oyuncuların “Paramanya” yazıp 2222’ye mesaj atarak başvurmaları veya Paramanya oyununa girerek data paketi üyelik işlemlerini gerçekleştirmesi gerekiyor. İnternet paketinin aktif hale gelmesiyle birlikte Turkcell’den SMS ile gelen kod, Paramanya’nın içindeki ilgili alana girildiğinde 30 elmasın anında sahibi olunuyor.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!