-->
Mobil RPG Seven Knights’a Lonca Savaşlarının En İyisi Geliyor

−Açık sezona başlarken… Özel Rudy kostümünü sunuyoruz −Yeni belalı kahramanımız Xiao geldi Netmarble Games’in (“Netmarble”) sevilen mobil RPG’si Seven Knights’ta Lonca Savaşı’nın 1. sezonu başlıyor. Kullanıcılarına heyecan dolu oyun keyfi yaşatan Seven Knights’a yepyeni bir Kahraman Xiao katılıyor. Lonca savaşında 25’ten fazla oyuncuya sahip loncalar otomatik ve rastgele olarak birbiriyle eşleşip savaşıyor ve sonunda da […]

09.04.2016 | ulasufuk

Açık sezona başlarken… Özel Rudy kostümünü sunuyoruz

Yeni belalı kahramanımız Xiao geldi

Netmarble Games’in (“Netmarble”) sevilen mobil RPG’si Seven Knights’ta Lonca Savaşı’nın 1. sezonu başlıyor. Kullanıcılarına heyecan dolu oyun keyfi yaşatan Seven Knights’a yepyeni bir Kahraman Xiao katılıyor.

Lonca savaşında 25’ten fazla oyuncuya sahip loncalar otomatik ve rastgele olarak birbiriyle eşleşip savaşıyor ve sonunda da performanslarına uygun ödüller kazanıyor. İki saldırı hakkına sahip her lonca üyesinin, rakip loncada kazanma ihtimali en düşük üyeyi seçme şansı bulunuyor.

Sezonluk düzenlenen lonca savaşı, katılımcı loncaları sıralayarak özel ödüller veriyor. Bu açık sezona dahil olan loncalar ayrıca, sadece lonca savaşında kullanabilecekleri sınırlı sürüm Rudy kostümü kazanıyor.

Son güncellemede belalı ve havalı Xiao yeni bir saldırı kahramanı olarak oyuna ekleniyor. Zamanı değiştirme ve rakibin saldırılarını etkileme yeteneklerine sahip Xiao, stratejik oyun tarzı olanların favorisi olacak.

Netmarble Chief Global Officer’ı Seungwon Lee, “Lonca savaşı, arkadaşlarla birlikte oynamanın keyfini ve stratejik oynanışın eğlencesini artırdığı gibi, bol ödülleriyle de mutlu edecek. Seven Knights, oyuncuların daha çok eğlenmesini sağlamak için daima güncellenmeye devam edecek.” dedi.

Seven Knights Google Play ve AppStore üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir.

Oyunla ilgili daha fazla bilgi için resmi siteyi ziyaret edebilirsiniz: http://sevenknights.netmarble.com



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!