-->
Legion 30 Ağustos’ta World of Warcraft’ı İstila Edecek

Azeroth’un azılı düşmanı geri dönüyor, çok yakında Horde ve Alliance krallıkları iblis ateşleriyle yanacak. Blizzard Entertainment’ın başarılı devasa çokluoyuncu çevrimiçi rol yapma oyununun altıncı genişleme paketi olan World of Warcraft®: Legion™’ın çıkışıyla birlikte 30 Ağustos’tan itibaren diyarlar parçalanacak, kahramanlar ölecek ve dünya yok olmanın eşiğine gelecek. “Legion Warcraft serisinin en büyük çatışmalarından birine karanlık ve […]

20.04.2016 | ulasufuk

Azeroth’un azılı düşmanı geri dönüyor, çok yakında Horde ve Alliance krallıkları iblis ateşleriyle yanacak. Blizzard Entertainment’ın başarılı devasa çokluoyuncu çevrimiçi rol yapma oyununun altıncı genişleme paketi olan World of Warcraft®: Legion™’ın çıkışıyla birlikte 30 Ağustos’tan itibaren diyarlar parçalanacak, kahramanlar ölecek ve dünya yok olmanın eşiğine gelecek.

Legion Warcraft serisinin en büyük çatışmalarından birine karanlık ve heyecanlı yeni bir sayfa açacağını dile getiren Blizzard Entertainment kurucu ortağı ve CEO’su Mike Morhaime, “Azeroth’un ikonik kahramanları ve kötüleri için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bu genişleme paketi oyunculara dünyayı keşfetme ve kahramanlarını kişiselleştirme açısından yepyeni yollar sunacak olan özellikler ve içeriklerle dolu olacak. Ağustos ayında herkesi Burning Legion’a karşı savaşa yollamayı sabırsızlıkla bekliyoruz” diye konuştu.

Warlords of Draenor’dan sonra meydana gelen olayları konu alacak olan bu genişleme paketinde orklara ihanet eden, Burning Legion’ın çarpık uşağı warlock Gul’dan, Azeroth’u Horde ve Alliance’ın daha önce görmediği ölçekte bir iblis istila gücüyle karşı karşıya getiriyor. Kahramanlar dünyayı yok olmaktan kurtarmak için mitik Broken Isles’ın sırlarını ortaya çıkarmalı, güçlü Artifact silahlarında ustalaşmalı ve korkunç Illidan Stormrage’in intikamcı müritleri, Illidari’nin Demon Hunter’ları ile yasak bir ittifaka girmeliler.

World of Warcraft: Legion ayrıca yalnızca kutulu olarak satılacak Collector’s Edition versiyonuna da sahip olacak, bu versiyonda Digital Deluxe Edition dijital bonuslarına ek olarak tam renkli, ciltli çizim kitabı, iki diskten oluşan sahne arkası Blu-ray/DVD seti, CD soundtrack albümü ve Legion fare altlığı bulunacak. Bu versiyon sınırlı üretim olduğundan ön sipariş detayları ve mevcudiyet için mağazalara başvurmanız gerekecek.

World of Warcraft: Legion Özellikleri

World of Warcraft: Legion Azeroth kahramanlarını intikam ateşiyle Legion katleden avatarlara dönüştürecek özellikler ve içeriklerle dolu olacak:

  • Yeni Kahraman Sınıfı: Demon Hunter— Olağandışı hareket yeteneğine ve cehennemden gelen yeni biçimlere dönüşebilme becerilerine sahip olan bu yeni yakın dövüş kahraman sınıfı ile içinizdeki iblisi ortaya çıkarın.
  • Yeni Özellik: Artifact Silahları — Legion’a efsane silahlarla saldırın. Artifact günü kazanarak yeni yetenek ve özellikler açın ve silahınızı isteklerinize göre şekillendirin.
  • Yeni Kıta: The Broken Isles — Kayıp gece elfi uygarlığının kaderini keşfedin, Emerald Nightmare’in çarpık parçalarıyla yüzleşin ve yeni bölgelerde Legion ajanlarını avlayın. Dinamik olarak levelinize göre şekillenen içeriği keşfederken Broken Isles’ta kendi yolunuzu çizin.
  • Level 100’e Yükseltin — Bir adet level-100 karakter yükseltmesi ile World of Warcraft’ın bu epik yeni bölümünde Legion’a karşı arkadaşlarınızla birlikte savaşmaya hazır olun. Ön sipariş verdiğinizde anında kullanabilirsiniz.
  • Yeni Özellik: Class Hall — Sınıfınızın üyeleriyle bir araya gelin ve aralarında Warcraft hikayesinin ikonik karakterlerinin de bulunduğu takipçilerinizi bir araya getirerek onları liderliğinizde görevlere gönderin.
  • Yeni PvP Honor Sistemi — Arena ve Savaş Alanlarında karşı fraksiyon ile yüz yüze geldiğinizde şan, şöhret ve yeni PvP’ye özel güçler için savaşın.

World of Warcraft: Legion hakkında daha fazla bilgi almak ve yılın ileriki döneminde başlayacak beta teste kaydolmak için www.wowlegion.com adresini ziyaret edin.

World of Warcraft Starter Edition’ı yükselten oyuncular karakter güçlendirmeyi kullanabilmek için deneme kısıtlamalarının kaldırılmasını (72 saate kadar zaman alabilir) beklemelidir. Demon Hunter erken erişim tarihi daha sonra açıklanacaktır. Diyar başına tek bir Demon Hunter açılabilir; diyarda en az bir 70. level karakter olmasını gerektirir.

††İlgili World of Warcraft genişlemelerini gerektirir



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!