-->
EvilBane: Kuzgunların Yükselişi Dünya Çapında 3 Milyon İndirmeye Ulaştı

İki haftadan kısa sürede tüm dünyada 3 milyondan fazla indirilen Evilbane:Kuzgunların Yükselişi, heyecanverici aksiyon ve hikayesiyle RPG türünde yeni bir çağ başlattı Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble’ın mobil RPG oyunu EvilBane: Kuzgunların Yükselişi 152 ülkede resmi olarak piyasaya çıkışından itibaren iki haftası dolmadan, dünya çapında 3 milyon indirmeye ulaştı. 700.000 RPG oyunu […]

21.04.2016 | ulasufuk

İki haftadan kısa sürede tüm dünyada 3 milyondan fazla indirilen Evilbane:Kuzgunların Yükselişi, heyecanverici aksiyon ve hikayesiyle RPG türünde yeni bir çağ başlattı

Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble’ın mobil RPG oyunu EvilBane: Kuzgunların Yükselişi 152 ülkede resmi olarak piyasaya çıkışından itibaren iki haftası dolmadan, dünya çapında 3 milyon indirmeye ulaştı. 700.000 RPG oyunu severin ön kayıt yaptırdığı Evilbane, küresel mobil oyun pazarına büyük bir başarıyla girdi ve bu senenin en sevilen RPG oyunlarından biri oldu.

Sinema kalitesindeki grafikleri ve büyüleyici hikâyesiyle RPG oyuncularının uzun zamandır beklediği Evilbane; Avrupa, Kuzey Amerika ve Latin Amerika’nın da dâhil tüm dünyada listelerde en üst sıralarda yer almayı başardı.

Tayvan ve Tayland’da oyun çıkışından hemen sonra hem Google Play hem App Store’da indirilme listelerini alt üst eden Evilbane; 17 Nisan 2016 verileri doğrultusunda, gelir bazında, Tayvan ve Tayland’da Google Play’de sırasıyla 2. ve 4. sıraya yerleşti. Evilbane; her iki ülkede App Store’da da ise 6. oldu.

27 Nisan tarihine kadar ‘Kraliçe’den Epik Ekipman hediyesi al’ adında bir hoş geldin etkinliği düzenleyen Evilbane, oyunu yeni keşfetmeye başlamış oyunculara çeşitli ödüller sunuyor. Kraliçe’nin Silahı Parçası ve Kraliçe’nin Zırhı Parçası toplayan oyuncular kristal, altın, cennet taşı ve hatta Epik Silah Bileti ve Epik Zırh Bileti kazanma şansı yakalıyor.

EvilBane oyun içi satın alma seçenekleriyle App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir.

App Store: https://itunes.apple.com/app/id996345745

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarble.ravgl

Oyunla ilgili daha fazla bilgi için resmi EvilBane websitesini (http://evilbane.netmarble.com/tr) ve resmi Facebook sayfasını (https://www.facebook.com/EvilbaneNetmarbleTurkey/?fref=ts) ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!