-->
En Gerçekçi Simülasyon Oyunları Maceraperestlerle Buluşuyor

Optimumlar her yaştan dijital oyun meraklılarını bekliyor Optimum Outlet Alışveriş Merkezleri, 23 Nisan bayram ekinlikleri kapsamında macera severleri en gerçekçi simülasyon oyunlarıyla buluşturuyor. Optimum AVM’ler; Roller Coaster, Paraşüt, Penaltı Vuruşu, Uçuş Deneyimi ve Pasta Süsleme gibi keyif dolu etkinliklerle büyük, küçük her yaştan heyecan, adrenalin ve hız meraklılarını bir araya getirecek. İstanbul Optimum’da 23 – […]

15.04.2016 | ulasufuk

Optimumlar her yaştan dijital oyun meraklılarını bekliyor

Optimum Outlet Alışveriş Merkezleri, 23 Nisan bayram ekinlikleri kapsamında macera severleri en gerçekçi simülasyon oyunlarıyla buluşturuyor. Optimum AVM’ler; Roller Coaster, Paraşüt, Penaltı Vuruşu, Uçuş Deneyimi ve Pasta Süsleme gibi keyif dolu etkinliklerle büyük, küçük her yaştan heyecan, adrenalin ve hız meraklılarını bir araya getirecek. İstanbul Optimum’da 23 – 24 Nisan, Ankara Optimum’da 22 – 23 – 24 Nisan, Adana Optimum’da ise 20 – 24 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek sanal gerçeklik oyunları meraklı katılımcılara unutulmaz bir bayram coşkusu yaşatacak.

İstanbul Optimum’da düzenlenecek etkinlikler ile 23-24 Nisan tarihlerinde iki gün boyunca maceraperest oyun meraklıları en gerçekçi adrenalin duygularını tadacak. Etkinlikte isteyen katılımcılar adada bulunan bir Roller Coaster’da manzaranın tadını çıkaracakları heyecan dolu bir gezintiye çıkarken, futbol meraklıları ise; simülasyon oyunuyla penaltı ustalığını konuşturacak. Katılımcılar sanal gerçeklik gözlüklerini takarak ayaklarını zemindeki top görseli üzerinden savurarak atış yapmaya çalışacak. Etkinlikteki bir diğer oyun ise adrenalin meraklılarıyla buluşacak olan paraşütle uçaktan atlama deneyimi olacak. Katılımcılar adada bulunan sinyal kulesine iniş yapmaya çalışarak gerçek bir kurgunun ana kahramanı olacak.

Ankara Optimum’da düzenlenecek etkinlikler ile minik ziyaretçiler pasta süsleme oyunuyla ipad de bulunan pasta süslerini ekrandaki pastaya doğru fırlatarak el becerilerini konuşturacaklar. Yine aynı gün her yaştan penaltı ustaları futbol yeteneklerini simülasyon oyunlarıyla kantlarken, özgür ruhlu uçuş meraklıları da en gerçekçi uçuş deneyimlerini yaşayacaklar.

Adana Optimum’da ise 20 – 24 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek eğlenceli bayram etkinlikleriyle çocuklar keyifli dijital oyunlarla buluşacak. Uçuş simülasyonu etkinliğiyle minik katılımcılar pilot olmanın, uçak kullanmanın tarifsiz heyecanını tadacak.

23-24 Nisan tarihlerinde Optimumlardan 50 TL ve üzeri alışveriş yapan Optimum Club üyeleri ve çocuklarının katılabileceği eğlenceli dijital oyunlar etkinliğinde hem küçükler hem büyükler keyifli dakikalar yaşayacak. Her yaştan macera severin bir arada bulunacağı etkinlikler kapsamında katılımcılar adrenalini doruklarda yaşayıp, heyecan dolu bir bayram geçirecek.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!