-->
E-Spor’da Rusya’yı Devirdik

Seri girişimciler Hakan Baş ve Kaan Karamancı’nın yatırımcılığını üstlendiği ve Onur Aksu’nun danışmanlığını yürüttüğü 2016 Türkiye Şampiyonu SuperMassive, Meksika’da düzenlenen Uluslararası Wild Card 2016’da da şampiyonluğunu ilan etti. Türkiye’nin League of Legends 2016 şampiyonu SuperMassive, Meksika’da düzenlenen Uluslararası Wild Card 2016’da Rusya’nın e-spor takımı Hard Random’ı mağlup ederek şampiyon oldu. Türkiye’de olduğu gibi uluslararası arenalarda […]

25.04.2016 | ulasufuk

Seri girişimciler Hakan Baş ve Kaan Karamancı’nın yatırımcılığını üstlendiği ve Onur Aksu’nun danışmanlığını yürüttüğü 2016 Türkiye Şampiyonu SuperMassive, Meksika’da düzenlenen Uluslararası Wild Card 2016’da da şampiyonluğunu ilan etti.

Türkiye’nin League of Legends 2016 şampiyonu SuperMassive, Meksika’da düzenlenen Uluslararası Wild Card 2016’da Rusya’nın e-spor takımı Hard Random’ı mağlup ederek şampiyon oldu. Türkiye’de olduğu gibi uluslararası arenalarda da başarısını sürdüren SuperMassive, IWCI 2016 şampiyonu olarak dünyanın en büyük e-Spor takımlarıyla karşılaşacağı MSI 2016’ya katılma hakkı kazandı.

Yarı finalde Vietnam temsilcisi Saigon Jokers’i 3-0 yenen rüya takım, finalde ise Rus ekibi Hard Random ile karşı karşıya geldi. Tansiyonun hiç düşmediği final maçının kazananı ise 3-1’lik skor ile SuperMassive oldu.

Brezilya, Tayland ve Rusya gibi güçlü ülkelerin bulunduğu Wild Card bölgesinin şampiyonu olmayı başaran SuperMassive 4-15 Mayıs 2016 tarihleri arasında Shangai‘de düzenlenecek dünya devlerinin kozlarını paylaştığı MSI 2016‘da mücadele edecek.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!