-->
Disney Sihirli Dünya Ön Kayıtları Açıldı

Netmarble’ın yeni board oyunu Disney Sihirli Dünya’da, Disney’in ve Pixar’ın, Minnie Mouse, Pamuk Prenses, Buzz Işıkyılı’nın da aralarında olduğu pek çok karakteri ve teması yer alıyor. Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble Games Corp., yeni board oyunu Disney Sihirli Dünya’nın ön kayıtlarını oyuncuların beğenisine sunuyor. Mickey ve arkadaşları, Disney hayranları ile masa oyunu […]

07.04.2016 | ulasufuk

Netmarble’ın yeni board oyunu Disney Sihirli Dünya’da, Disney’in ve Pixar’ın, Minnie Mouse, Pamuk Prenses, Buzz Işıkyılı’nın da aralarında olduğu pek çok karakteri ve teması yer alıyor.

Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble Games Corp., yeni board oyunu Disney Sihirli Dünya’nın ön kayıtlarını oyuncuların beğenisine sunuyor. Mickey ve arkadaşları, Disney hayranları ile masa oyunu tutkunlarını Disney ve Pixar’ın muhteşem dünyasına davet ediyor. Disney Sihirli Dünya’da, mobil board oyunu severler en sevdikleri Disney karakterleriyle farklı birçok haritayı keşfetme şansı bulacak. Oyuncular, Disney temalı simgeleri inşa ederek veya devralarak, arkadaşlarıyla birlikte ya da arkadaşlarına karşı oynayabilecekler.

Disney Sihirli Dünya’nın kolay zar kontrol sistemi, oyuncuların oyunu kazanmak için eğlenceli stratejiler geliştirmelerine de olanak tanıyor. Kolaylıkla erişilebilir içerikleri, Disney temalı hikayeleri ve heyecan verici PvE ve PvP modlarıyla Disney Sihirli Dünya’da oyuncular, Facebook veya Bluetooth ağları üzerinden arkadaşlarını oyuna kolayca davet edebilecek ve oyunu gerçek zamanlı olarak oynayabilecek.

Netmarble Global Chief Officer’ı Seungwon Lee “Netmarble hayranlarına yönelik strateji oyunu Disney Sihirli Dünya’nın ön kayıtlarını duyurmaktan son derece heyecanlıyız. Oyunun ilgi çekici mekan tasarımları ile Pamuk Prenses, Kaptan Kanca, Malefiz, Buzz Işıkyılı ve Karlar Ülkesi’nden Elsa gibi ikonik karakterlerin takipçilerimizi fazlasıyla mutlu edeceğini düşünüyoruz. Disney Sihirli Dünyayı tüm dünyadaki Disney ve Netmarble takipçileriyle paylaşmayı heyecanla bekliyoruz” dedi. Oyuncular Disney Sihirli Dünya’nın web sitesi (http://disneymagicaldice.netmarble.com) üzerinden oyunun çıkış tarihine kadar ön kayıt yaptırabilecekler. Ön kayıt yaptıran oyuncular, hediye olarak 50 elmas, 20.000 altın ve 20 kalp kazanacak. Bu özel ön kayıt hediyeleri oyunun resmi çıkışından sonra yedi gün içerisinde oyuncuların posta kutusuna gelecek.

Disney Sihirli Dünya’da oyuncular en sevdikleri Disney karakterinin kılığına da girebilecek. Kostümlerini günde iki kere Facebook’ta paylaşan oyuncular ise daha fazla kostüm deneme şansı elde edecek.

Disney Sihirli Dünya’nın diğer özelliklerinden bazıları:

  • PvE Oyun Modu: Oyuncular PvE aracılığıyla, Disney karakterleriyle basit bir hikayeyi bir araya getiren bölüm tabanlı bir alıştırma modunu oynayabiliyor. Oyun kurallarını açıklayan bir öğretici, oyuncuların oyuna kolay ve interaktif bir şekilde alışmasını sağlıyor. Oyuncular farklı bölümlerde çeşitli Disney karakterlerine karşı oynayıp ödül olarak da bu karakterlerin kostüm kartlarını kazanabiliyor.
  • Yerlerinize, Hazır, Başla: PvP modunda oyuncular gerçek zamanlı olarak rakipler halinde eşleştirilip arkadaşları ve aileleriyle oynayabiliyor. Tekli ve takım (2v2) gibi çeşitli modlar, oyuncuların tecrübelerine göre seçebileceği üç farklı sınıfta (Çaylak, Küçük, Büyük) oynanabiliyor.
  • Kart Biriktirme & Kart Güçlendirme: Disney Sihirli Dünya’da oyuncular, “Güçlendirme ve Birleştirme” yoluyla kartlarını nasıl güçlendireceğini öğrenirken aynı zamanda Disney karakter kostüm kartı ile koleksiyonlarını da genişletme imkânı bulabiliyor.
  • Lisanslı Disney Ürünleri: Oyuncular, aşina oldukları Disney dünyasına ait ögelerle eğlenceli ve tutkunu olacakları bir oyun tecrübesi yaşayabiliyor.
  • Oyuncu Stratejisi: Yüksek zar ve kart değerleri oyuncuların Disney Sihirli Dünya’daki mücadeleleri kazanmasını sağlamada en etkili unsur olarak oyuncuların karşısına çıkıyor. Her zar için farklı değerlerin olduğu oyunda bazı zar değerleri, kart değerlerine ekleniyor. Oyuncular, oyun için ödüller ve lig galibiyetleriyle kendilerine yardımcı olabilecek sihirli fasulyeleri toplayabiliyor.
  • Sıralama Usulü Rekabet: Uluslararası ve arkadaşlar arası sıralamalarla oyuncuların rekabetini kızıştıran Disney Sihirli Dünya’da oyuncular, ulaştıkları dereceler için belli aralıklarla çeşitli ödüller kazanma şansı buluyor.

 



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz