-->
Disney Sihirli Dünya 155 Ülkede!

20 çok sevilen Disney ve Pixar karakteri, Netmarble’ın yeni mobil board oyunu Disney Sihirli Dünya’da yerini aldı. Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble Disney’in ilk mobil board oyunu Disney Sihirli Dünya’nın Amerika da dahil toplam 155 ülkede oyuncuların beğenisine sunduğunu bugün duyurdu. Netmarble’ın en son oyunu Disney Sihirli Dünya’da oyuncular favori karakterleriyle birlikte, […]

28.04.2016 | ulasufuk

20 çok sevilen Disney ve Pixar karakteri, Netmarble’ın yeni mobil board oyunu Disney Sihirli Dünya’da yerini aldı.

Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble Disney’in ilk mobil board oyunu Disney Sihirli Dünya’nın Amerika da dahil toplam 155 ülkede oyuncuların beğenisine sunduğunu bugün duyurdu.

Netmarble’ın en son oyunu Disney Sihirli Dünya’da oyuncular favori karakterleriyle birlikte, farklı haritaları gezerek, Disney temalı kart, avatar, zar ve simgeleri keşfetme şansı elde edebilecekler. Oyuncular, attıkları zara göre kareleri elde edecekler ve kendi yöntemleriyle oyunu kontrol altında tutmaya çalışacaklar. Birbirlerinin kareleri devralmaya çalışacak olan oyuncular, bir yandan da simgeler inşa ederek kendi alanlarını savunacaklar.

Oyunun piyasaya çıkışı kutlamaları kapsamında oyuncular birçok hediye kazanma şansı elde edecekler. 28 Nisan ile 27 Mayıs tarihleri arasında bireysel Facebook hesaplarından oyuna bağlanan oyuncular, 3 premium kart paketi; 29 Nisan ile 3 Mayıs tarihleri arasında her gün günde en az bir oyun oynayan oyuncular ise günlük 10 elmas kazanabilecekler. Ayrıca oyuncular arkadaşlarını oyuna davet ettikçe maksimum 200 elmas elde etme şansı yakalayacak. Oyuncular kazandıkları elmaslarla avatarları Disney karakterlerine dönüştüren premium kostüm kartları da dahil olmak üzere, dükkandaki çeşitli eşyaları satın alabilecekler.

Bluetooth ağı üzerinden veya Facebook hesabı üzerinden bağlanarak oynandığında oyuncular kolaylıkla arkadaşlarını davet edebilecek ve arkadaşlarıyla birlikte eş zamanlı olarak oyun oynayabilecekler. Sosyal yönleri ‘kolay öğrenilir’ ve ‘oynaması eğlenceli’ bir oyun içi öğreticiyle destekleyerek, oyuncuların oyunun tadını kolaylıkla çıkarmasını sağlıyor.

Klasik Disney karakterleri, hikayeleri ve görsellerinden faydalanan Disney Sihirli Dünya, şüphesiz tüm dünyada her yaş grubundan oyunculara hitap edebilecek. Ek olarak, oyunda harita üzerinde gezerken oyunculara eğlenceli zorluklar yaratan kolay bir zar kontrol sistemi de yer alacak. Heyecan verici PvE ve PvP oyun modlarıyla Disney Sihirli Dünya, mobil oyun severlerin yeni favorisi olacak.

Netmarble Games Chief Global Officer’ı Seungwon Lee, “Tüm oyuncuları Disney’in harika dünyasına davet etmekten son derece heyecanlıyız. Oyuncularımızın Disney Sihirli Dünya’nın tadını çıkarmasını umuyor ve bu harika yeni board oyununda gezerken onlara bitmek bilmeyen bir eğlence diliyoruz” dedi.

Heyecan verici Disney Sihirli Dünya özelliklerinden bazıları:

  • En sevdiğiniz Disney ve Pixar karakterleri: Oyuncular Goofy, Daisy Duck, Dale, Chip, Donald Duck, Rapunzel, Malefiz, Minnie Mouse, Mickey Mouse, Pamuk Prenses, Külkedisi, Stiç, Aladdin, Alice, Woody, Buzz, Tinker Bell, Peter Pan ve Kaptan Kanca gibi karakterler arasından en sevdiklerinin kılığında oynayabilirler.
  • Disney temalı eğlenceli harita ve simgeler: Mickey & Arkadaşları, oyunu Mickey, Minnie, Goofy, Chip & Dale ve Donald Duck’ın simgelerinin de aralarında bulunduğu popüler ve bilindik orjinal Disney karakterleriyle oynamanızı sağlıyor. Fantasyland ise simge olarak Disney hikayelerinden sihirli ayna, cam ayakkabı ve sihirli araba gibi çeşitli objeler barındırıyor!
  • PvE oyun modu: Oyuncular PvE aracılığıyla, basit bir hikayeyi Disney karakterleriyle birleştiren bölüm tabanlı bir alıştırma modunda oynayabiliyor. Oyun kurallarını açıklayan bir öğretici, oyuncuların oynanışa kolay ve ilgi çekici bir şekilde alışmasını sağlıyor. Oyuncular çeşitli bölümlerde farklı Disney karakterlerine karşı oynadıkça ödül olarak bu karakterlerin kostüm kartlarını kazanabiliyor.
  • Yerlerinize, hazır, başla: PvP modunda oyuncular gerçek zamanlı olarak rakipler halinde eşleştirilebiliyor. Tekli ve takım (2v2) gibi çeşitli modlar, oyuncuların tecrübelerine göre seçebileceği üç farklı sınıfta (Çaylak, Küçük, Büyük) oynayabiliyor.
  • Kart biriktirme & kart güçlendirme: Disney Sihirli Dünya sizi kartlarınızı Güçlendirme ve Birleştirme yoluyla nasıl güçlendireceğinizi organik olarak öğrenirken aynı zamanda Disney karakter kostüm kartı koleksiyonunuzu genişletmeye davet ediyor.
  • Oyuncu stratejisi: Yüksek zar ve kart değerleri, oyuncuların Disney Sihirli Dünya’da kazanmasını sağlamak için en etkili unsur. Her zar için farklı değerler var ve bazı zar değerleri kart değerlerine ekleniyor. Sihirli fasulyeler ise ek destek sağlıyor. Oyuncular çeşitli oyun içi ödüller ve lig galibiyetleriyle sihirli fasulye toplayabiliyor.

Sıralama usulü rekabet: Uluslararası ve arkadaşlar arası sıralamalarla oyuncuların rekabetçi doğasını tetikleyin. Oyuncuların ulaştığı farklı farklı dereceler için belli aralıklarla çeşitli ödüller veriliyor.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz