-->
Blade Waltz’a Robot ve Yeni Zindanlar Geliyor

Heyecan verici Aksiyon RPG’si Blade Waltz’a gelen güncellemeler ile oyuncular yepyeni özelliklere ulaşmış olacak. Kaynak keşifleri ve özel ekipman kazanımına yardımcı olmak için Robot sizi bekliyor Yeni zindan Bölüm 8 Blade Waltz oyuncularını bekliyor Blade Waltz, saldırı tuşlarına basış kombinasyolarına göre değişen harika kombolar sunuyor Netmarble’ın aksiyon RPG oyununda karakter etiketleme ve arkadaş çağırma seçenekleri […]

09.04.2016 | ulasufuk

Heyecan verici Aksiyon RPG’si Blade Waltz’a gelen güncellemeler ile oyuncular yepyeni özelliklere ulaşmış olacak.

  • Kaynak keşifleri ve özel ekipman kazanımına yardımcı olmak için Robot sizi bekliyor
  • Yeni zindan Bölüm 8 Blade Waltz oyuncularını bekliyor
  • Blade Waltz, saldırı tuşlarına basış kombinasyolarına göre değişen harika kombolar sunuyor
  • Netmarble’ın aksiyon RPG oyununda karakter etiketleme ve arkadaş çağırma seçenekleri bulunuyor

Asya’nın en hızlı büyüyen oyun şirketi Netmarble Games (“Netmarble”), Blade Waltz’a Robot sistemiyle birlikte yeni bir zindan (BÖLÜM 8) eklendiğini oyunseverlere duyurdu.

Takım seviyesi 30 veya üzerinde olan oyuncular Robot sistemine erişerek, özel ekipman elde etmek üzere kaynak toplarken aynı zamanda uçan gemiden de yararlanabilecek. Rakip oyuncuların robotlarını yağmalama özelliği oyundaki eğlence katsayısını artıracak.

Blade Waltz oyuncuları gerçek zamanlı olmayan bir PvP modunda yağmada bulunabilecekler. Birebir PvP modu sunan geleneksel oyunların aksine, oyuncunun her üç karakterini de savaşa sürmesine izin veren üçe üçlük bir savaş destekleniyor. Ayrıca oyuncular robotlarına olası düşman saldırılarını veya yağmalarını engellemek için çeşitli seçeneklere sahip kuleler inşa edebilecek.

2015 sonunda 154 ülkede piyasaya çıkan Blade Waltz, düşmanın doğal ve hafif kombolar ile güçlü yetenekler kullanarak yenildiği geleneksel aksiyon RPG’lerin mirasını sürdürüyor.

Oyunda, oyuncuların dokunduğu saldırı düğmelerinin sıralama ve kombinasyonlarına göre çeşitli türlerde kombolar oluşturan benzersiz bir sistem bulunuyor. Ekranın sol tarafında sürekli olarak görülebilen bir rehber oyuncunun kombo sıralamalarını öğrenmesini ve kolayca oynamasını sağlıyor.

Yeni eklenen zindan (BÖLÜM 8) 20 aşamadan oluşuyor ve her üç karaktere de ek bir ekipman sağlanıyor. Daha yüksek zorluk seviyesine sahip yeni bir zindana giren oyuncuların canavarların saldırılarına karşı koyabilecek ekipman ve yetenekler kuşanması öneriliyor.

Blade Waltz ve küreselde piyasaya çıkışıyla ilgili daha fazla bilgi için resmi websitesini ziyaret edebilirsiniz (PC: http://bw.netmarble.com, Mobil: http://bw.netmarble.com/m).



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!