-->
Acer Yeni Ürünlerini Duyurdu

En İyi Performans, Yapı ve Değer Bileşimiyle fark yaratan ultra ince Aspire S 13,Ticari Sınıf Performans, Askeri Seviyede Güvenilirlik sağlayan Acer Chromebook 14 for work, Güçlü ve ödüllü Predator oyun serisinin yeni dizüstü bilgisayarlarını, masaüstü bilgisayarlarını ve monitörlerini; Sıvı Soğutmalı 2’si 1 Arada Dizüstü Bilgisayar Switch Alpha 12 ve Her biri gücünü Windows 10’dan alan […]

25.04.2016 | ulasufuk

En İyi Performans, Yapı ve Değer Bileşimiyle fark yaratan ultra ince Aspire S 13,Ticari Sınıf Performans, Askeri Seviyede Güvenilirlik sağlayan Acer Chromebook 14 for work,
Güçlü ve ödüllü Predator oyun serisinin yeni dizüstü bilgisayarlarını, masaüstü bilgisayarlarını ve monitörlerini;
Sıvı Soğutmalı 2’si 1 Arada Dizüstü Bilgisayar Switch Alpha 12 ve
Her biri gücünü Windows 10’dan alan dönüştürülebilir Aspire R 15, birinci sınıf metal kapaklarla tümüyle yenilenen Aspire F Serisi ve günlük kullanım için çok şık Aspire E ve Aspire ES 15 serileri ile tüketici dizüstü bilgisayar serilerinin yeni üyelerini tanıttı.

Acer New York’taki next@acer etkinliğinde 2016 ürün serisini tanıttı ve firmanın yeni iş modelindeki gelişmelerini açıkladı.
Acer, bir yandan yeni pazar alanlarını keşfederek ve iş sınırlarını genişleterek bir donanım + yazılım + hizmetler firmasına dönüşürken; öte yandan ana faaliyet alanını geliştirecek pek çok büyüme faaliyetini takip ediyor.
Bu dönüşümü canlandırmak ve hızlandırmak için, Acer, güçlü Predator oyun serisinin, 2’si 1 arada ve dönüştürülebilir cihazlar dahil olmak üzere yeni tüketici dizüstü bilgisayarlarının, kurumsal portföyünün ve Chromebook serisinin genişletileceğini duyurdu.
Acer Kurumsal Başkanı ve CEO’su Jason Chen şöyle konuştu: “Kurumsal dönüşümümüzün meyvelerini açıklamaktan büyük heyecan duyuyorum. IT ürünleri olan ana faaliyet alanımızdan gelen yeniliklerle, sektörün ilk dahili olarak akıllı video kayıt uygulamalarını barındıran bisiklet bilgisayarı ile de yeni iş bölümümüzü geliştirdik.”
2’si 1 Arada, Ultra İnce ve Dönüştürülebilir Dizüstü Bilgisayar İnovasyonları
Switch Alpha 12 içinde fan olmadığı için ultra ince bir tasarımda sessiz ve güvenilir bir çalışma sağlayan firmanın tescilli sıvı soğutma teknolojisi ile Acer’ın sevilen 2’si 1 arada serisini yeni bir seviyeye taşıdı. Ultra ince S serisi şimdi Aspire S 13 ile en iyi performans ve yapıyı son derece makul bir fiyata sunuyor. Acer ayrıca, Acer, Aspire R 15 ile en ince 15 inç 360 derece dönüştürülebilir cihazını da yarattı.
Ödüllü Predator Oyun Bilgisayarı Serisinin Yenileri
Acer’ın güçlü ve ödüllü Predator oyun bilgisayarları serisine yeni olarak Predator 17 X dizüstü ve Predator G1 masaüstü bilgisayarları eklendi. Bu oyun bilgisayarları dört büyük sanal gerçeklik (VR) sağlayıcısının sunduğu cihazlar için hazırlar: Oculus, HTC Vive, OSVR ve StarVR. Predator 17 X’teki masaüstü bilgisayar bileşenlerinden gelen inanılmaz performansı mümkün kılan özel üç fanlı soğutma sistemi gibi heyecan verici inovasyonlar, oyunculara sektör lideri performansın keyfini taşınabilir oyun makinelerinde çıkarma imkanı sunuyor.
Chen, “Acer’ın Predator oyun serisi tüm dünyadaki oyun uzmanlarından son derece olumlu eleştiriler almıştır,” diye ekledi. “Bu yılın ilk iki ayındaki sevkiyatlarda sektör ortalamasını üçe katlayan masaüstü oyun bilgisayarı büyüme oranımızla güçlü bir başlangıç yaparak ilerliyoruz.”
Tüm Ticari Serilerde yenilikler
Acer ödüllü P6 kurumsal dizüstü bilgisayar ailesinin en yeni üyesi olan yeni 15 inç TravelMate P658 dahil olmak üzere, dizüstü bilgisayarlar, masaüstü bilgisayarlar ve monitörlerin dahil olduğu yeni kurumsal serilerini vitrine çıkardı. Qualcomm Atheros’tan 4.6 Gbps’e kadar hız sağlayan en yeni 802.11ad gigabit Wi-Fi teknolojisini barındırmakta ve Acer ProDock Wireless aracılığıyla bilgisayarı birden çok ekrana, ağa ve diğer giriş/çıkış noktalarına bağlayarak kesintisiz, kablolu benzeri bir verimlilik ortamı sağlamaktadır.
Veriton N serisi esneklik, güvenlik ve yönetilebilirliği 1 litrelik kompakt bir boyutta bir araya getiren yeni N6640G ve N4640G ticari masaüstü bilgisayarlar ile yenilendi. Modüler tasarımıyla grafik kartları, optik sürücü ve mevcut giriş/çıkış seçenekleri ile genişletilebilmektedir. Ekranın dört köşesindeki dar çerçeve ile ZeroFrame tasarımına sahip olan yeni Acer BE0 serisi ticari monitörlerle birlikte mükemmel biçimde çalışır.
Yeni İş Gelişimi
Bir donanım + yazılım + hizmetler firmasına dönüşüm yolunda ilerleyen Acer, gittikçe büyüyen bisiklet meraklıları için tasarlanan entegre bir donanım, yazılım ve hizmetler çözümü olan, video kayıt özelliklerine sahip sektörün ilk bisiklet bilgisayarı Xplova X5’i tanıttı. Acer geçen Eylül ayında işletme sınırlarını spor hizmetlerini de kapsayacak şekilde keşfetme ve genişletme planının bir parçası olarak GPS bisiklet sporu bilgisayar markası Xplova’yı satın almıştı. Xplova X5 bisikletçilerin gezilerini kaydeder ve en sevdikleri bisiklet rotalarını, ilgilendikleri yerleri bulutta ve sosyal medyada senkronize etmelerini, saklamalarını ve paylaşabilmelerini sağlar. Acer’ın akıllı bir şekilde Varlıkların İnterneti veya Nesnelerin İnterneti dönemi için tüketicilerin ihtiyaçlarını anlayan, hizmet eden ve onlarla büyüyen “Farkında Olma” örneğidir.

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!