-->
World of Tanks Blitz Namlusunu Mac OS X’e Çevirdi

Yeni işletim sistemi desteğiyle Apple tankçıları daha da güçleniyor Wargaming bugün itibariyle World of Tanks Blitz’in Apple cihazlardaki kapsamının OS X işletim sistemini içerecek şekilde genişletilmekte olduğunu duyurdu. iOS, Android ve Windows 10 kullanıcıları er meydanında birlikte eşleşirlerken, Mac OS X işletim sistemi kullananlar ise Windows 10 PC sürümünü kullananlarla eşleşiyor olacaklar. World of Tanks […]

09.03.2016 | ulasufuk

Yeni işletim sistemi desteğiyle Apple tankçıları daha da güçleniyor

Wargaming bugün itibariyle World of Tanks Blitz’in Apple cihazlardaki kapsamının OS X işletim sistemini içerecek şekilde genişletilmekte olduğunu duyurdu. iOS, Android ve Windows 10 kullanıcıları er meydanında birlikte eşleşirlerken, Mac OS X işletim sistemi kullananlar ise Windows 10 PC sürümünü kullananlarla eşleşiyor olacaklar. World of Tanks Blitz Mac OS X desteği Bağımsız Devletler Topluluğu ve Kıbrıs’a 10 Mart itibariyle geliyor. Tüm dünya desteğinin ise yıl içerisinde gelmesi planlanmakta.

World of Tanks Blitz ile ilgili daha fazla bilgi için http://wotblitz.eu adresini ziyaret edin.

World of Tanks Blitz Hakkında

World of Tanks Blitz, sert tank savaşlarına adanmış, ücretsiz, takım tabanlı bir MMO aksiyon oyunudur. Wargaming’in dünya çapında büyük başarı kazanmış oyunu World of Tanks’ten esinlenerek geliştirilmiş bu oyun, çeşitli akıllı telefonlar ve tabletler üzerinden çapraz platform oynanabilirliğe sahiptir.

190’dan fazla efsanevi tank, görkemli grafikler ve yenilikçi dokunmatik kontroller sayesinde World of Tanks Blitz, 7’şerlik tank savaşlarını hangi platformda olursanız olun keyifle oynayabilmenize fırsat veriyor.

Wargaming.net ID’niz ve çapraz platform desteği sayesinde oyundaki gelişiminiz hiçbir şekilde etkilenmeden mobil platformlar arasında kolaylıkla geçiş yapabilirsiniz.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!