-->
The Count Lucanor İnceleme

Masalsı Bir Rpg Oyunu… The Count Lucanor RPG, bulmaca ve korku unsurları ile bir macera oyunu ve ilginç bir oyun yapmak için bir araya geliyor. Oyun Barok Çürüme Games tarafından geliştirilen ve bir yukarıdan aşağı görünümden oynarlar. The Count Lucanor açıkça tarzı açısından böyle Zelda ve Earthbound gibi popüler oyunlar, ilham bir sürü alır ve aynı […]

21.03.2016 | ulasufuk

Masalsı Bir Rpg Oyunu…

The Count Lucanor RPG, bulmaca ve korku unsurları ile bir macera oyunu ve ilginç bir oyun yapmak için bir araya geliyor. Oyun Barok Çürüme Games tarafından geliştirilen ve bir yukarıdan aşağı görünümden oynarlar. The Count Lucanor açıkça tarzı açısından böyle Zelda ve Earthbound gibi popüler oyunlar, ilham bir sürü alır ve aynı zamanda gibi oyunlar gibi hissediyor Karanlık Ruhlar ve korku oyunları çeşitli. Geçenlerde fantastik Undertale oyun oynadı ve bunun gibi, The Count Lucanor da elektronik bir ses kaydı ile 8 ve 16-bit tarzı grafik kullanır.

Bu Hans gibi oynamak bir evde başlamadan önce kısa bir animasyon animasyondan ile başlar. Hans annesiyle yaşayan ve bugün onun 10 inci doğum günü. Hans hasta ve babası savaşa gitti beri böyle olmuştur ki, yoksul olmaktan yorgun. Hikaye başlar ve annenle savunarak sizi görür. Hans evi terk ve tehlikeli bir yola karar verir yolculuğa . Annesi evde onu tutmak için bir mücadele çok koymak gibi görünüyor ve Hans gidelim değildir. Bu gerçekten onların çocukları uzaklaşmak icar bir sorun var görünmemektedir anne ile genç bir çocuk olarak oynamak Earthbound ve Zelda gibi oyunların, hatırlattı. Hans anne yola çıkmadan önce onu peynir, 3 altın sikke ve bir baston içeren bazı yararlı öğeleri verir. Daha sonra yola yolculuğa ve yakında Hans dış dünyaya ve ne gerçekten yalnız olmak istiyorum hakkında pek bilmiyor ortaya çıkıyor.

 
The-Count-Lucanor-İnceleme1
 

Etrafınızdaki dünya, parlak, canlı ve renk dolu bakarak başlar. Yemyeşil manzara ve keyifli atmosferi ile mutlu bir yer gibi hissediyor, ama ilerleme ve dünyanın derinliklerine almak gibi yakında şeyler göründüğü gibi değil ne olduğu ortaya çıkıyor. Sen yol boyunca çeşitli karakterleri karşılamak başlar ve önce biliyordum tüm eşyalarını benden alınmıştı. keçi, dünyanın değişiklikleri sürüsü sahibi yeterince samimi görünüyordu bir yabancı, tanıştıktan sonra. Dünya karanlığa gömüldü ve size yol göstermek için mum kullanmak zorunda. dünyanın bütün sesi ve hissediyorum değişti ve aniden bambaşka bir oyun gibi hissettim nasıl gerçekten sevdim. kanla koşmak nehirler, keçi dostu keçi çobanı başları ve müzik yıldırıcı hissediyor. Sen kovaladı ve vardır bunu kanlı gözlerinden saldırıları sizinle dev kuzgun bilmeden önce.

Ben gerçek hikaye çok fazla detay vermek istemiyorum, ama Hans temelde o çalışmaların bir dizi geçmek başarsa da büyük bir zenginlik devralır anlattı. Kendinizi gizemli bir kale içinde sıkışıp bulmak ve macera gerçekten başlar yerdir. Oyun büyük ve Legend of Zelda ve daha yakın zamanda Undertale gibi birçok klasik 8-bit ve 16-bit RPG gibi hissediyor. ürpertici kale keşfetmek gibi karşılaşacak ve bunları çözmek kez denemek ve bilinmeyen rakam kimliğini anlamaya kullanacağı bir mektup alacaksınız çeşitli bulmacalar vardır. bulmaca gerçekten çok zor hissediyorum asla yeterince kolay ve, ama yine de çözmek için tatmin edici hisseder. Oyun da Resident Evil ve Silent Hill gibi birçok klasik korku oyunları ve türler ilham almak gibi görünüyor. Aydınlatma çevrenizdeki dünyayı görmek ve karanlıkta aramak için mum kullanan gerçekten ürpertici nasıl hissettiğini temel bir parçasıdır. Oyun basit bir piksel sanat tarzı kullanabilir, ama yine de korkutucu hissetmek yönetir ve zaman zaman bazı oldukça kanlı ve uğursuz elemanları vardır.

 
The-Count-Lucanor-İnceleme2
 

Hans savaş kullanamaz ve düşmanlardan kendinizi savunmak olamaz. Hans Aslında gizlice takip edilirler zaman gerginlik ekler, yürür ne kadar yavaş söz etmek de önemlidir. Sen kalenin orta noktada Çeşme paraları harcayarak ilerleme kaydedebilirsiniz. Bu aslında bana biraz hatırlattı Dark Souls Kendinizi ölmeden ilerleme kaydetmek için geri kontrol noktasında almaya çalışırken bulmak gibi dizi. Gerçekten malzemeleri sınırlıdır nasıl sevdi ve gerçekten bazı gerçekten yüksek gerilim anları ile zorlu hissediyor. Genel tanıtımı gerçekten büyüleyici bir piksel sanat tarzı kullanan müthiş Dünya tasarımı ile harika. Biz Undertale, Axiom Verge ve seviyor ile popüler retro tarzı oyunlar kopyalayan oyunlar bir sürü görüyoruz Kürek şövalye ve yine burada harika görünüyor. Karakter tasarımı basit ama harika görünüyor ve karşılaştığınız her insan eşsiz ve ilginç hissediyor. Düzey tasarım yeşilliklerle büyük açık boşluk vardır anlamda Zelda oyunları, benzer ve aynı zamanda keşfetmek gerekir geniş kasvetli kale vardır. Ben de animasyonlu cutscenes sevilen ne kadar bahsetmek istiyorum. Onlar, canlı karakterinin tam ve onlar oyun sırasında daha sık kullanılan değildi bir utanç. Ses tasarımı, elektronik ritimleri ve çeşitli chiptune parçaları ile, harika. Genel zekice ve gerçekten çalışan bir temel stil ve tasarım için gitti oyun benzersiz ve ilginç bir atmosfer oluşturmak için yönetir.

 
The-Count-Lucanor-İnceleme3
 

Sonuç olarak ben bu oyunu gerçekten etkilendim söylemek gerekir. Oyun ve tasarım iyi düşünülmüş ve iyi bir ilerleme hızına sahip, basit. ilerleme ve ben dünyanın gerçekten keşfetmek için ilginç olarak emici bulundu dünya değişir. Açıkça birçok klasik oyunlarından ilham, ama bu kötü bir şey değil ve hala benzersiz özellikleri ve oyun öğeleri kendi sahip yönetir. Eğer Zelda veya Undertale gibi geriye bakarak oyunların bir hayranı iseniz ya da hala güzel tasarlanmış bakan iken bir korku tema vardır bir oyun isterseniz ben şiddetle bu oyunu tavsiye ederim.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!