-->
Samsung 837, New York’ta Kapılarını Açtı

Kültür Durağı ve Dijital Oyun Alanı ile Pazarlama Mükemmellik Merkezi Samsung Electronics kültür durağı, dijital oyun alanı ve pazarlama mükemmellik merkezi ile türünün ilk örneği olan Samsung 837‘yi (@837nyc), New York şehrindeki Meatpacking Bölgesinin merkezinde açtı. Halka açık olan ve çok sayıda enstalasyon ve deneyim alanı ile donatılan bu yaşayan laboratuar ve dijital oyun alanı […]

09.03.2016 | ulasufuk

Kültür Durağı ve Dijital Oyun Alanı ile Pazarlama Mükemmellik Merkezi

Samsung Electronics kültür durağı, dijital oyun alanı ve pazarlama mükemmellik merkezi ile türünün ilk örneği olan Samsung 837‘yi (@837nyc), New York şehrindeki Meatpacking Bölgesinin merkezinde açtı.

Halka açık olan ve çok sayıda enstalasyon ve deneyim alanı ile donatılan bu yaşayan laboratuar ve dijital oyun alanı üç katlı alan üzerine kurulu. Eşsiz dijital ekranıyla, performanslar, özel etkinlikler için oditoryum oturma düzeninin bulunduğu Samsung 837, içerik deneyimlerinin sunulduğu bir Galeri’ye ve bir yayın stüdyosuna da sahip. Samsung’un yaratıcılığının bir dışa vurumu olan bu teknoloji harikası bina, pazarlama mükemmellik merkezi, yönetici brifing merkezi ve Samsung kullanıcılarına birebir hizmet sunacak şekilde tasarlanan yeni bir müşteri destek merkezini bir araya getiriyor.

Samsung 837, özel etkinlikler sayesinde Samsung teknolojisini, imzası niteliğindeki hizmetlerini ve kültürünü deneyimlemeleri için de ziyaretçilere bir fırsat sunuyor. Samsung, Meatpacking bölgesindeki Whitney Museum of American Art gibi komşularıyla olduğu kadar sanatçılar, bilim adamları, fikir liderleri ve cazip programlar oluşturmak için çağdaş kültüre yön veren farklı kişilerle de ortaklıklar kuruyor. Bu bina, toplum için, önemli amaçların desteklendiği bir merkez işlevi de görecek.

Samsung ElectronicsAmerika Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Zach Overton; “Samsung olarak inovasyon alanında kendimizi kanıtladığımız bir geçmişe sahibiz ve Samsung 837 ile geleceğin amiral gemisini inşa ediyoruz. Geleneksel mağaza deneyimini yeniden tasarladığımız 837; sanat, müzik, eğlence, spor, sağlık, yemek, teknoloji ve moda gibi insanların tutkularına hitap eden ve tamamen teknoloji ile güçlendirilip zenginleştirilmiş programların yer aldığı, herkesi içine çeken bir kültür merkezi.” dedi.

Samsung 837: Deneysel Oyun Alanı

Aktifve pasif deneyimler arasındaki sınırları silikleştiren Samsung 837; ödül törenleri, ulusal spor karşılaşmaları, dünya çapındaki konser turları gibi popüler kültürü ve önemli kültürel anları yansıtacak şekilde sürekli değişen, teknoloji tarafından desteklenen, dinamik ve sürükleyici programlar sunuyor.

Samsung 837, Müşteri Hizmetleri, Ekran ve Ana Ekran, Galeri, Sanal Gerçeklik Tüneli, Stüdyo, Mutfak, Oyun Odası, Oturma Odası, Kafe olmak üzere interaktif imkanlar sunan benzersiz mekanlar ve sürekli programlar için adeta bir liman olacak.

B2B dünyası için hazırlanmış ve özelleştirilmiş deneyimler sunacak şekilde tasarlanan Samsung 837 yönetici brifing merkezi ise işletmelerin kendi müşterileriyle yaşadıkları sorunları çözmek için müşterilere en yeni teknolojileri ve yenilikleri sunacak.

Samsung 837 personelin kullanacağı gardıroplardan, kafe menüsünün hazırlanmasına ve sanatçı işbirliklerine uzanan yerel ortaklıklar sayesinde, başarıyı sadece iş yapmak olarak değil, semtlerden şehirlere kadar tüm ülke genelinde iyi şeyler yapmak olarak tanımlama amacını da yansıtacak.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!