-->
Philips Android TV’lerinin İçerik Yelpazesini Genişletiyor

Güçlü Dört Çekirdekli işlem gücü artık 6000 ve 7000 Android TV™ yelpazesinin genelinde mevcut olacak. Philips TV, ayrıca oyun, film ve abonelik hizmetleri yelpazesini genişletecek yeni içerik ortaklarını da duyurdu TP Vision, 2016’ın yeni Philips TV serilerinde TV’lerin Akıllı TV fonksiyonelliğine hem iyileştirilmiş performansı hem de daha fazla içeriği ekliyor. 2016 Android TV™ modelleri, tümünde […]

15.03.2016 | ulasufuk

Güçlü Dört Çekirdekli işlem gücü artık 6000 ve 7000 Android TV™ yelpazesinin genelinde mevcut olacak. Philips TV, ayrıca oyun, film ve abonelik hizmetleri yelpazesini genişletecek yeni içerik ortaklarını da duyurdu

TP Vision, 2016’ın yeni Philips TV serilerinde TV’lerin Akıllı TV fonksiyonelliğine hem iyileştirilmiş performansı hem de daha fazla içeriği ekliyor.

2016 Android TV™ modelleri, tümünde bulunan genişletilebilir dahili depolama ve süper hızlı Dört Çekirdekli işlemci ile güçlü performansı garanti ediyor.

Tüketiciler aynı zamanda, Chillingo ve Gameloft gibi önde gelen şirketlerin de aralarında bulunduğu heyecan verici yeni oyun ve içerik ortakları ile geliştirilen yeni işbirlikleri sayesinde daha da geniş bir içerik seçenekleri yelpazesine sahip olacak. Yeni içerikler, yeni 2016 model setlerin 2016’nın ilk yarısında piyasaya sürülmesine paralel olarak sunulacak. Yeni içerikler, gerek Philips Smart TV gerekse de Philips Android TV platformları üzerinde hem mevcut video akıtım hem de oyun teklifleri yelpazesini önemli ölçüde genişletecek.

Geniş ve çeşitli oyun yelpazesi

2016’nın ilk çeyreğinde, yeni içerik ortaklıkları ile, Gamefly’dan Grid racing, Batman Lego, MotoGP ve Dirt; Gameloft’tan Asphalt 8: Airborne ve GT Racing 2; ve Chillingo’dan Feed me Oil 2 ve daha birçok popüler oyun da tüm 2014, 2015 ve 2016 Philips Android TV’lere taşınacak.

Philips Smart TV platformu aynı zamanda TransGaming’in yeni abonelik hizmeti Gametree TV Gold ile Rummikub®, Tetris® ve WPT® gibi popüler oyunları sunarken bunları diğerleri de izleyecek.

Ayrıca, çocukların talep üzerine sunulan içeriklerde ilk adresi olan Toon Goggles’ın da dahil edilmesi ile, çocuklara yönelik içeriklerde de ciddi bir artış sağlanıyor.

Tüm Philips Android TV cihazlar, güçlü dört çekirdekli yonga setlerinin ve büyük genişletilebilir dahili belleğin dahil edilmesi sayesinde, ayrı bir oyun konsoluna gerek olmaksızın akıcı bir oyun deneyimi sunuyor.

Ambilight teknolojisi sayesinde, tamamen sarmalayıcı, geniş ve iyileştirilmiş ve gerçekten eşsiz bir oyun deneyimi de yaratılabilirken, adanmış süper dinamik oyun modu ise ekran üzerindeki aksiyona kusursuz şekilde uyacak ve bunu setin arkasındaki duvara da yayan ışık ve değişen renklerden oluşan bir hale yaratıyor. Yakınlarda hayata geçirilen en son sürümü AmbiLux ile, görüntü TV’nin arkasına monte edilen dokuz piko-projektörler tarafından büyütülerek ultra ince tasarımlı setin sınırlarının ötesine taşıyor.

Maksimum esneklik için, uyumlu oyunlar TV uzaktan kumandası üzerinden kontrol edilebilirken, alternatif olarak, orijinal bir oyun deneyimi için, TV’ye en fazla dört Bluetooth oyun kontrol cihazı da bağlanabiliyor.

Genişleyen çevrimiçi oyun seçeneklerinin yanı sıra, konsol oyunu oynayanlar için de haberler harika, zira, 6401 ve üstü 2016 Philips Android TV yelpazesinde, süper hızlı oyun içi tepki süreleri sunan en düşük HDMI Giriş gecikme sürelerinden biri de bulunacak.

Genişletilmiş fonksiyonellik

Philips Smart TV’ler, her zaman Android TV platformunun PVR fonksiyonelliğini kullanmak için harici depolama cihazını bağlamak gibi eşsiz bir seçeneğin de aralarında yer aldığı genişletilmiş fonksiyonellik sundular.

TP Vision, kullanıcı geribildirimleri sonrasında sürekli olarak güncellenen Philips TV Remote App ile ilk TV kumanda uygulamasını sunanlardan biri olmuştu. 2016’da ise, ekran ile Akıllı cihaz arasında daha güvenli bir pin tabanlı eşleştirmenin yanı sıra, telefon veya tablet kilitli olduğunda ise, TV’yi kolaylıkla kontrol edebilme yeteneği de ilk defa sunuluyor.

Philips TV Remote App, kullanıcıların odadan odaya giderken şifresiz yayınlardaki programları izlemesine imkan verirken canlı içeriği TV’den tabletlerine aktaran tek TV uygulaması olarak eşsiz konumunu koruyor – fonksiyonun bulunabilirliği ülkeye özel telif haklarına bağlıdır.

Remote App aynı zamanda, ses veya metin ile içerik arayarak veya hatırlatıcı notlar ekleyerek kullanıcıların akşam program ve film izleme seanslarını planlamasına da imkan veriyor.

Görseller için: http://www.tpvision.com/press-room/news-releases/press-releases.html



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!