-->
Netmarble Türkiye, BiP İşbirliğini Turkcell Teknoloji Zirvesi’nde Duyurdu

Turkcell tarafından düzenlenen Teknoloji Zirvesi’nde konuşmacı olarak yer alan Netmarble EMEA CEO’su Barış Özistek, BiP ile yapacakları işbirliğini duyurdu Mobil oyun dünyasının en başarılı aktörlerinden olan Netmarble’ın EMEA CEO’su Barış Özistek, Turkcell Teknoloji Zirvesi’nde yaptığı konuşmada Netmarble Türkiye’nin BiP işbirliğini duyurdu. Netmarble’ın küresel ilk 10 oyun yayıncı şirketi arasında yer aldığını belirten Özistek özellikle online […]

14.03.2016 | ulasufuk

Turkcell tarafından düzenlenen Teknoloji Zirvesi’nde konuşmacı olarak yer alan Netmarble EMEA CEO’su Barış Özistek, BiP ile yapacakları işbirliğini duyurdu

Mobil oyun dünyasının en başarılı aktörlerinden olan Netmarble’ın EMEA CEO’su Barış Özistek, Turkcell Teknoloji Zirvesi’nde yaptığı konuşmada Netmarble Türkiye’nin BiP işbirliğini duyurdu.

Netmarble’ın küresel ilk 10 oyun yayıncı şirketi arasında yer aldığını belirten Özistek özellikle online olarak, çok oyunculu oynanan oyunlarda oyuncuların kendi aralarında anlık iletişim kurmasının önemine vurgu yaptı. BiP işbirliği ile oyuncularını yeni bir oyun deneyimi ile buluşturmayı hedefleyen Netmarble’ın, “Oyuncu sosyaldir, paylaşımı sever” mottosuyla hareket ettiğini belirten Netmarble CEO’su Barış Özistek, Turkcell Teknoloji Zirvesi’nin en dikkat çekici konuşmalarından birine imza attı.

BiP ve Netmarble işbirliğinin Netmarble oyuncuları için büyük bir dönüşüm yaratacağının altını çizen Barış Özistek “BiP ile gerçekleştireceğimiz işbirliği ile oyunculara bir biriyle anlık olarak mesajlaşma imkanı sunmaya hazırlanıyoruz. Netmarble olarak lokalizasyon konusundaki başarımızı ve deneyimimizi BiP ile birlikte hareket ederek, oyunculara daha iyi bir oyun deneyimi sunmak için kullanmayı hedefliyoruz” dedi. Netmarble’ın en sevilen oyunlarından Paramanya ve Wolfteam’in resmi hesaplarının açıldığını da belirten Özistek, fan grupları ile klan ve takım liderlerini BiP’e davet etti.

“BiP gibi büyük bir partnerle işbirliği yapmanın, Netmarble’ın oyunculara yönelik özelleştirme ve yerel iletişim çalışmalarında bir dönüm noktası olacağını düşünüyoruz” diyen Barış Özistek, BiP’i seçmelerinin nedenini, Türkiye ve Ortadoğu coğrafyasında BiP’in en güçlü lokal oyuncu olması olarak belirtti.

Netmarble ile BiP işbirliğinde lokal partnerler ile çalışmanın önemine vurgu yapan Netmarble EMEA CEO’su Barış Özistek; önümüzdeki dönemde oyuncularımız, Netmarble ile BiP arasında, tüm dünyaya örnek olacak entegrasyon çalışmaları yapılacağının müjdesini de verdi.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!