-->
Metal Gear Online’ın ‘Cloaked in Silence’ DLC’si 15 Mart’ta Geliyor

Konami, Metal Gear Online’ın ‘Cloaked in Silence’ indirilebilir genişleme paketinin 15 Mart’ta satışa sunulacağını duyurdu. Coral Complex, Rust Palace ve Azure Mountain isimli üç yeni harita içeren ‘Cloaked in Silence’ genişleme paketi Quiet isimli yeni bir karakteri de içinde barındıracak. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain üzerinden çevrimiçi modu olan Metal Gear Online PlayStation 4, Xbox One, PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 sahipleri için kullanılabilir […]

01.03.2016 | ulasufuk

Konami, Metal Gear Online’ın ‘Cloaked in Silence’ indirilebilir genişleme paketinin 15 Mart’ta satışa sunulacağını duyurdu.

Coral Complex, Rust Palace ve Azure Mountain isimli üç yeni harita içeren ‘Cloaked in Silence’ genişleme paketi Quiet isimli yeni bir karakteri de içinde barındıracak. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain üzerinden çevrimiçi modu olan Metal Gear Online PlayStation 4, Xbox One, PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 sahipleri için kullanılabilir durumda.

 

 

 



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!