-->
League of Legends Kış Mevsimi Finali Heyecanı 3 Nisan’da

LOL Kış Mevsim Finali Digitürk’ten de canlı yayınlanacak! League of Legends’da Kış Mevsimi Finali heyecanı adım adım yaklaşıyor. Yenilenen takımlar ve flaş transferler sonrası kıran kırana mücadelelere sahne olan lig karşılaşmaları, on binlerce LoL tutkununu ekran başında buluşturmaya devam ediyor. Şampiyonluk Ligi tarihinin en çekişmeli mevsiminde kupaya kimin uzanacağı ise 3 Nisan Pazar günü Volkswagen […]

25.03.2016 | ulasufuk

LOL Kış Mevsim Finali Digitürk’ten de canlı yayınlanacak!

League of Legends’da Kış Mevsimi Finali heyecanı adım adım yaklaşıyor. Yenilenen takımlar ve flaş transferler sonrası kıran kırana mücadelelere sahne olan lig karşılaşmaları, on binlerce LoL tutkununu ekran başında buluşturmaya devam ediyor. Şampiyonluk Ligi tarihinin en çekişmeli mevsiminde kupaya kimin uzanacağı ise 3 Nisan Pazar günü Volkswagen Arena’da belli olurken, büyük kapışma Digiturk 91’inci kanaldan da canlı yayınlanacak.

League of Legends’da yılın ilk kupası 3 Nisan’da sahibini bulacak. Çekişmeli karşılaşmalara sahne olan 2016 Sezonu’nda, Kış Mevsimi Finalleri’ne katılmaya hak kazanan 6 takım finale yükselmek için mücadele edecek.

Muhteşem bir rekabete sahne olan 2016 Şampiyonluk Ligi’nde takımların Kış Mevsimi Finali mücadelesi nefes kesiyor. 7 haftalık lig aşamasında ilk 6 sırada yer almayı başaran takımlar, KMF’ye katılmaya hak kazanacak. Çeyrek final ve sonrasında da yarı finali başarıyla geçen iki ekibin final karşılaşması, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de Volkswagen Arena’da binlerce seyircinin katılımıyla gerçekleşecek.

5 maçlık seri üzerinden oynanacak final karşılaşmasından şampiyon olarak ayrılacak takım, 8 bölge temsilcisinin karşı karşıya geleceği Uluslararası Wild Card Özel Turnuvası’nda (IWCI) ülkemiz adına mücadele etme fırsatı yakalayacak. IWCI’dan zaferle ayrılan ekibin bir sonraki durağı ise 5 ana bölge şampiyonuyla karşılaşacağı, “Sezon Ortası Özel Turnuvası – (MSI)” olacak.

KMF sırasında kurulacak etkinlik alanlarının yanı sıra birçok popüler isim, cosplayer’lar ve kostüm hediyesi de biletli katılımcıları bekliyor. LoL TV aracılığıyla da takip edilebilecek KMF hakkındaki tüm gelişmeler ve bilet satış bilgileri, www.lolespor.com ile resmi LoLeSpor Twitter hesabından takip edilebilir.

Kış Mevsimi Finali Canlı Yayınla Digiturk’de

Kış mevsimi finali heyecanı TV ekranlarına da taşınıyor. Günden güne daha geniş kitleler tarafından takip edilen League of Legends’ın Kış Mevsimi Finali, bu yıl Digitürk ekranlarından da oyun tutkunlarıyla buluşacak. Digiturk 91’inci kanaldan Full HD olarak canlı olarak yayınlanacak müsabaka, aynı zamanda Digiturk Play ve Dilediğin Yerde uygulamalarından da takip edilebilecek. Böylelikle yıllardır birçok kategoride farklı spor karşılaşmasına ev sahipliği yapan Digiturk, eSpor kategorisini de izleyenleri ile buluşturacak.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!