-->
Alekhine’s Gun İnceleme

Farklı Bir Macera… Alekhine’s Gun PC ve PlayStation 4 mevcuttur, ama bu aynı eski Xbox oyunları görsel andırır. Mülayim tekstüre ve aksak animasyon PlayStation 4 ve modern PC’lerin parlaklık altında saklamaya çalışır, ancak yüksek dinamik aralık oluşturma, ortam tıkanıklığı, ya da dinamik gölgeler hiçbir miktarı bu tezek Lehçe edebilirsiniz. Burada önce olmuştu gibi hemen ilk […]

22.03.2016 | ulasufuk

Farklı Bir Macera…

Alekhine’s Gun PC ve PlayStation 4 mevcuttur, ama bu aynı eski Xbox oyunları görsel andırır. Mülayim tekstüre ve aksak animasyon PlayStation 4 ve modern PC’lerin parlaklık altında saklamaya çalışır, ancak yüksek dinamik aralık oluşturma, ortam tıkanıklığı, ya da dinamik gölgeler hiçbir miktarı bu tezek Lehçe edebilirsiniz.

Burada önce olmuştu gibi hemen ilk görevi başlamasıyla birlikte, hissettim. kontroller ve oynanış öğeleri yeni başlıklar Hitman gelen toptan kaldırdı, ama değil. , Kale sızmak bir subay öldürmek: Bunun yerine, anında tekrar demo geri 2006 Bu görev İkinci Dünya Savaşı sırasında Nazi kontrollü kalede yer almaktadır Kan Para oynayan 10 yaşında gibi hissettim ve size dört hedefleri verir bir cerrah öldürmek ve manyetik bant yok. Basit şeyler … Ben sadece kapı gizlice bir üniforma gerekir.

 
Alekhine's-Gun-inc1
 

Onun parçacıkları için yakındaki bir bekçi Garotting, içimde benim yol yapmak. Bir pusula ekranın köşesinde benim hedefleri işaretler, ama biraz bir yeraltı hücresine aşağı keşfetmek ve yolumu bulmak için gidiyorum. Sonra ne oluyor bir animasyonundan Alekhine oyunu bana hiçbir bildirim vermiş kim içeride adamı ele, anahtarlar yakındaki bir dizi kapma ve hücre kapısını yaklaşan ile başlar… O yerden kalkıyor ve hücre kapısının önünde duran ve daha sonra konuşmak – Burada hatırlanması gereken önemli nokta, ne karakter bu noktadan itibaren hareket etmesini sağlar. Şimdi, ben ses tasarımı bir uzman değilim, ama yükselmeye ve sözcükler arasında düşme karakterin diyalog hacmini istemiyorum eminim, ve kayıt dolaşıyor birinin sesi istemiyoruz stüdyo oyuna bunu yapmak için!

Dikkatine bakım Bu ayrı bir eksikliği kılık mekanik ile tekrar gözüme. Kale girerek, benim ilk hedefi böylece bir sonraki ı memuru dışarı almak zorunda tamamlandı. bir maske öğesi içeren en gizli oyunlarda, size düşman tarafından tespit ve bir alarm tetikler için yolu vardır – genellikle, bu size görünmedi kim olduğunu kabul edeceğini bir NPC çok yakın geçen olacaktır . Eğer durur ve bir keşif göstergesi doldurmaya başlayacak giyiyor üniforma daha Naziler daha sıralarda bu hala Alekhine en Gun durumdur. Bunu nasıl karşı koyabiliriz? 180 ° Spin. Şaka yapmıyorum. Çok uzun yüzünüz görünmez olarak, şüpheli değil – sen gerekiyordu değildir bir alanda duruyoruz çok uzun kimse kupa görebileceğiniz gibi, sen iyisin bile. Duvara yüzünü gömme yanlış üniformalı bir adam şüpheli değil. Daha da iyisi, hepsi aynı yüze sahip çünkü ne olursa olsun görmek herhangi bir bekçi dışarı durmak gerekir!

 
Alekhine's-Gun-inc2
 

Diğer gülünç sorunlar belki en ölümcül suikastçi oyun gördüğü yapma veya silah üzerinde geri tepme görünüşte toplam eksikliği gibi de vardır nasıl bir ağır korunan temel emirleri ile hiçbir soruyu çalışan birisi. Başarısızlık ufak hatadan gelecek gergin bir deneyim, – bir gizli oyun size karşı olan her şeye gibi duygu olmalıdır. Ama Alekhine’s Gun bir şaka olduğunu ve düzenli olarak daldırma dışına sürükler.

Alekhine’s Gun da otomatik kaydetme işlevi hiçbir biçimini uygular. Birçok hızlı kapalı ateş oyunları oynamak için ideal bir yoldur her 20 saniyede kaydeder savunarak, olumlu olarak değerlendiriyoruz, ama bir en azından bir hedef tamamladıktan sonra, verilen 2016 yılında bir otomatik kaydetme bekleniyor. Ve onlar oyuna 40. dakikada dökün önce, el görevleri sırasında kurtarmak için oyuncuları zorlamak onları biraz uyarı vermek için gidiyoruz.

 

Alekhine's-Gun-inc3

 

Tüm bu boyunca okursanız ve hala “Hmm, ben hala onu almak olabilir” düşündü, sonra bu uyarıdır. Alekhine’s Gun kaçının. Şu anda aslında zaman ve para değer olduğuna işaret çok daha iyi oyunlar vardır. Cehennem, bu ay dışarı doğru Hitman oyunu var – o gidip, bu fiyat bir kısmını var! Alekhine’s Gun ama Youtuber en paramparça olacak çabalarına, kendi çabalarıyla hatırlanacak olmayacaktır.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!