-->
World of Warships Takım Savaşlarını Sunar

Bundan böyle arkadaşlarınızla 7 kişiden oluşan takımlar oluşturup yüksek seviyeli çarpışmalara girmek mümkün Wargaming bugün itibariyle yaptığı açıklamayla World of Warships’in 0.5.3 güncellemesiyle birlikte “”Takım Savaşları”nın oyuna ekleneceğini duyurdu. Bu yeni savaş seçeneği hesap seviyesi 12 ile üzeri olan oyunculara açılacak ve kaptanlara diledikleri oyuncularla takımlar oluşturup düşmanlarıyla çarpışma fırsatı verecek. World of Warships’in kıran […]

14.02.2016 | ulasufuk

Bundan böyle arkadaşlarınızla 7 kişiden oluşan takımlar oluşturup yüksek seviyeli çarpışmalara girmek mümkün

Wargaming bugün itibariyle yaptığı açıklamayla World of Warships’in 0.5.3 güncellemesiyle birlikte “”Takım Savaşları”nın oyuna ekleneceğini duyurdu. Bu yeni savaş seçeneği hesap seviyesi 12 ile üzeri olan oyunculara açılacak ve kaptanlara diledikleri oyuncularla takımlar oluşturup düşmanlarıyla çarpışma fırsatı verecek.

World of Warships’in kıran kırana deniz savaşlarını bir üst seviyeye taşıyacak olan Takım Savaşları, 7’şerlik ekiplerin belirli seviyedeki gemilerle çarpışmasına sahne olacak. Oyuncular takımlarında yedekler de dahil olmak üzere toplam 10 oyuncuyla savaşa girebilecekler. Bu yeni sistemde World of Warships tutkunları aynı anda 3 takımda birden yer alma fırsatına sahipler. Böylece katılabilecekleri Takım Savaşları’nın sonu gelmeyecek.

Altı çizilmesi gereken önemli noktalardan birinin de Takım Savaşları seçeneğinin sadece akşam belirli saatler arasında açılmasının hedeflenmesi. Wargaming yetkilileri bunun en önemli nedeninin Takım Savaşı yapmak isteyen oyuncuları bir araya getiren özel bir saat dilimi olması, dolayısıyla da oyuncuların çarpışacak takım bulmakta güçlük çekmemeleri olduğunu belirtiyor.

World of Warships Geliştirme Direktörü Danny Volkov konuyla ilgili şu sözleri sarf etti, “Oyuncular geliştirme sürecinin başından beri kendilerine takımlar için farklı etkileşim ve oynanış çeşitleri sunmamızı istiyorlar. Takım Savaşları ile onların geribildirimlerini göz önünde bulunduruyor ve oyunseverlere seçtikleri arkadaşlarıyla bir araya gelip başka takımlarla kapışma fırsatı veriyoruz.”

Takım savaşlarıyla ilgili daha detaylı bilgiyi aşağıdaki linkte yer alan World of Warships Geliştirici Günlüklerinin son videosunda bulabilirsiniz:

https://www.youtube.com/watch?v=xRRZyiMBr0U



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!