-->
Tablet ve Masaüstü Bilgisayar Bir Araya Geldi: HOMETECH e-BOX MİNİ PC

Aral’ın teknoloji markası Hometech,yenilikçi e-Box Mini PC ile tablet vemasaüstü bilgisayarı bir aradasunuyor. Çok fonksiyonlu özellikleriyle öne çıkan Windows 10 işletim sistemli e-Box Mini PC, eğitimden sağlığa, eğlenceden, ev kullanımına kadar birçok alanda kullanım kolaylığı sağlıyor. Dünyanın önde gelen video oyun, konsol ve aksesuar firmalarının Türkiye’deki lider temsilcisi Aral’ın teknoloji markası Hometech, çok fonksiyonlu tablet […]

26.02.2016 | ulasufuk

Aral’ın teknoloji markası Hometech,yenilikçi e-Box Mini PC ile tablet vemasaüstü bilgisayarı bir aradasunuyor. Çok fonksiyonlu özellikleriyle öne çıkan Windows 10 işletim sistemli e-Box Mini PC, eğitimden sağlığa, eğlenceden, ev kullanımına kadar birçok alanda kullanım kolaylığı sağlıyor.

Dünyanın önde gelen video oyun, konsol ve aksesuar firmalarının Türkiye’deki lider temsilcisi Aral’ın teknoloji markası Hometech, çok fonksiyonlu tablet bilgisayarı e-Box Mini PCile yeni bir dönem başlatıyor.

Eğitim, iş, eğlence gibi alanlarda kullanılabilen e-Box Mini PC ile tablet,e masaüstü bilgisayar deneyimi bir arada sunuluyor. Okullardaki eğitim içeriklerini zenginleştirme, ofislerde toplantı odalarında ya da evde eğlence amaçlı kullanılabilen Hometeche-Box Mini PC, standart bir bilgisayarın yaklaşık 20’de biri kadar güç tüketimi ile tasarruf sağlıyor.

Hometech e-Box Mini PC, 7 inçlik dokunmatik ekranı, 4 çekirdekli Intel Atom işlemcisi ve 2 GB RAM ile dikkat çekerken,32 GB dahili kapasitesinin yanı sıra microsd hafıza kart desteğiyle 64 gb a kadar artırılabildiği gibi 4 adet usb 2.0 girişi vasıtasıyla 2 TB a kadar harici hard disk bağlantısını desteklemesiyle de tüm kullanım ihtiyaçlarını karşılıyor. Windows 10 işletim sistemi sayesinde standart bir bilgisayarın bütün özelliklerine sahip olan e-Box Mini PC, kablosuz bağlantı, Ethernet ve Bluetooth gibi fonksiyonları kullanıcılarına sunarak işyeri ya da evde kullanım kolaylığı sağlıyor.

Teknik Özellikler

-Intel Atom Z3735F QuadCore İşlemci

-7” dokunmatik 1280x800px IPS ekran

-2 GB DDR3 RAM

-Windows 10 işletim sistemi

-32 GB Dahili Hafıza Micro sd kart desteğiyle 64 gb a kadar artırılabilme

-4 adet USB 2.0 port ve 2TB a kadar Harici Hard Disk desteği

-HDMI çıkışı

-Micro SD girişi

-2x hoparlör

-3.5 mm kulaklık girişi

-Güçlendirilmiş Wifi bağlantısı

-Ethernet girişi

-Bluetooth 4.0



Popüler Haberler


Rockstar Games, GTA+ abonelik ücretlerini Türkiye’de 127 TL artırarak 72 TL’den 199 TL’ye yükseltti.


Deep Silver ve Warhorse Studios, heyecanla beklenen Kingdom Come: Deliverance 2’nin 18 Nisan’da duyurulacağını duyurdu!


Oyun dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan BAFTA, sahiplerini buldu.


Fallout 4 hayranları dikkat! Bethesda, oyunun yeni nesil güncellemesi için resmi çıkış tarihini açıkladı.