-->
Seven Knights Sun Wukong’u Sunuyor

– Ace’ten sonra sunulan ikinci Dört Lord karakteri Sun Wukong – Yedi Şövalye’ye karşı durabilecek yeteneklere sahip Sun Wukong – 28 Ocak ile 11 Şubat arasında Çin Yeni Yıl etkinlikleri Netmarble Games (Netmarble), mobil RPG’si Seven Knights’a Dört Lord’dan biri olan Sun Wukong’u getireceğini ve Çin Yeni Yılı etkinlikleri düzenleyeceğini duyurdu. Maymun biçimindeki Sun Wukong, […]

08.02.2016 | ulasufuk

– Ace’ten sonra sunulan ikinci Dört Lord karakteri Sun Wukong

– Yedi Şövalye’ye karşı durabilecek yeteneklere sahip Sun Wukong

– 28 Ocak ile 11 Şubat arasında Çin Yeni Yıl etkinlikleri

Netmarble Games (Netmarble), mobil RPG’si Seven Knights’a Dört Lord’dan biri olan Sun Wukong’u getireceğini ve Çin Yeni Yılı etkinlikleri düzenleyeceğini duyurdu.

Maymun biçimindeki Sun Wukong, Dört Lord’dan biridir. Yedi Şövalye’yle karşılaştırılabilecek güçte özelliklere sahip olmasının yanı sıra, kendi avatarlarını çağırma büyüsü olan Son Avatar’ı yapabilen tek oyun karakteridir. Sun Wkuong, oyunun başında kötü davranışları yüzünden hapsedilmiş olsa da zamanla Buda Makamına ulaşıp Aydınlanmış Savaşçı’ya dönüşür. Dönüşümünden sonra ise, onu serbest bırakan keşiş Xuanzang ile olan maceraları ve başarılarıyla tanınmaya başlar.

28 Ocak ile 11 Şubat tarihleri arasında Çin Yeni Yılı kutlamaları için bir etkinlik düzenlemeyi planlayan Netmarble; Seven Knights oyuncularına, günlük zindandaki, Arena’daki, Kale Kuşatması’ndaki ve Gök Kule’deki performanslarına göre çeşitli hediyeler kazandıracak. Netmarble etkinlik katılımcılarına 6 yıldız kahraman kuponundan 6 yıldız silah / zırh kuponuna ve Unlocker Leah’dan Transcender Fina’ya kadar muhteşem hediyeler kazanma fırsatı sunacak.

Sıra tabanlı savaşlar ve 250’nin üzerinde farklı karakteri toplayıp geliştirme eğlencesi sunan Seven Knights; oyuncularına, dinamik maceralarla farklı zindanlarda toplam sekiz bölgede üstünlük kurma şansının yanı sıra her hafta loncalar arası yoğun kuşatma savaşlarının heyecanını yaşama şansı sunuyor.

Seven Knights, Google Play ve AppStore üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir.

Google Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarble.sknightsgb

App Store: https://itunes.apple.com/us/app/seven-knights/id970818035?l=ko&ls=1&mt=8

Güncelleme ile ilgili videoya burdan ulaşabilirsiniz: https://youtu.be/m7OR7Q2RDjA

Oyun hakkında daha fazla bilgi için resmi siteyi ziyaret edebilirsiniz (http://sevenknights.netmarble.com



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!