-->
Samsung’un “Kids Mode (Çocuk Modu)” ile Çocuklar Mutlu, Anne ve Babalar Huzurlu

Samsung cihazlara ücretsiz olarak indirilebilen “Kids Mode (Çocuk Modu)”, çocukların yaratıcılığını geliştirip iyi vakit geçirebilmelerini sağlayan binlerce uygulamanın yanı sıra ebeveynlere çocuklarının erişebilecekleri uygulamaları önceden belirleyip kontrol etme imkanı sunuyor. Anne ve babalar, yolculuk sırasında ya da bir restoranda yemek yerken çoğunlukla çocuklarının akıllı telefon ya da tablet gibi mobil cihazlarla ilgilenmesine izin veriyor. Ancak […]

14.02.2016 | ulasufuk

Samsung cihazlara ücretsiz olarak indirilebilen “Kids Mode (Çocuk Modu)”, çocukların yaratıcılığını geliştirip iyi vakit geçirebilmelerini sağlayan binlerce uygulamanın yanı sıra ebeveynlere çocuklarının erişebilecekleri uygulamaları önceden belirleyip kontrol etme imkanı sunuyor.

Anne ve babalar, yolculuk sırasında ya da bir restoranda yemek yerken çoğunlukla çocuklarının akıllı telefon ya da tablet gibi mobil cihazlarla ilgilenmesine izin veriyor. Ancak çocuğun uygunsuz içeriklere ulaşamayacağından da emin olma konusunda çaresiz kalıyor. Samsung’un “Kids Mode (Çocuk Modu)”, akıllı telefon ya da tabletlere yönelik ücretsiz, kulanımı kolay, rahatça kontrol ve takip edilebilen bir arayüzle bu soruna çare oluyor. Çocuklara özel pek çok eğlenceli ve eğitici uygulamayı da beraberinde getiren “Kids Mode (Çocuk Modu)”, Samsung cihazlarda kullanılabiliyor. Çocuklara yönelik 2.500 uygulama ve video içeriğini destekleyen uygulama, şimdiden yaklaşık 2 milyon aylık aktif kullanıcıya ulaşmış durumda.

Ebeveynlere uygulamaları seçip kontrol etme imkanı sunan Kids Mode (Çocuk Modu) ile anne babalar, çocuklarının mobil cihazları nasıl kullanacağının takip edip cihazları diledikleri an açıp kapayabiliyorlar. Çocukların kullanabileceği uygulamalar, erişebilecekleri videolar, müzik ve diğer içeriklerin yanı sıra çocukların bu içerikleri nasıl kullanacağının da kontrolünü sağlayan Kids Mode (Çocuk Modu),ek olarak çok sayıda uygulamayı da bünyesinde barındırıyor.

Kids Mode (Çocuk Modu) nasıl kullanılır?

Kids Mode (Çocuk Modu)’u kullanmak isteyen ebeveynlerin uygulamayı Galaxy Apps aracılığıyla cihazlarına indirmeleri, ardından da bir PIN kodu belirleyip çocukları için bir profil oluşturmaları gerekiyor. Profil oluşturduktan sonra anne ve babalar, “Ebeveyn Kontrolü” alanına (alt solda bulunan buton) giderek çocukların erişebilecekleri içerikleri belirleyebiliyorlar. Ayrıca, çocuğun gün içinde cihazı ne kadar süre kullanabileceğinin yanı sıra cihazdaki rehberi, uygulamaları ve medya içeriklerini de kontrol edebiliyorlar.

Samsung’un Kids Mode (Çocuk Modu), kullanıcıların seçebilecekleri 7 temayla üç boyutlu bloklardan oluşan bir evi kapsayan Oyun Alanı’nı da içeriyor. Oyun Alanı, uygulamanın dört çizgi karakteri Crocro, Cooki, Bobby ve Lisa’nın maceralarından oluşan birkaç mini-oyunu da barındırıyor.

Özel Uygulamalar

Kids Mode (Çocuk Modu) tanıdık çizgi film karakterlerini içerenuygulamaları ile kullanımı kolay bir arayüz sunuyor. Söz konusu uygulamalar arasında çocukların yaratıcılığını arttıracak Çocuk Kamerası, Çocuk Modu Boyama ve Çizme Uygulaması, Çocuk Modu Ses Kaydedici, Çocuk Modu Video gibi pek çok içerik bulunuyor.

Örneğin Çocuk Kamerası, çocuklara fotoğraf çekip bu fotoğrafa şaşı gözler, bıyıklar ya da komik şapkalar gibi eğlenceli çıkartmalar ekleme olanağı sunarken; boyama kitabı, çizim uygulaması gibi yaratıcı seçenekleri de içinde barındıran Çocuk Modu Boyama ve Çizme Uygulaması, çocukların sanatsal yönlerini açığaçıkarıyor. Çocuk Modu Galeri ise sadece ebeveynlerin izin verdiği bir içerikle çocukların eğlenceli vakit geçirmelerine olanak sağlıyor.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!