-->
Sala Game Türkiye’de Bir Milyon Kullanıcı Barajını Geçti

2015 yılından beri ülkemizde faaliyet gösteren Sala Game Ejder Yolu Online ve War2 Red Alert oyunlarıyla bir milyondan fazla kayıtlı kullanıcıya erişti 2014 yılında Hong Kong’da kurulan Yuanjie Network’ün oyun platformu Sala Game, 2015 yılından beri ülkemizde bulunuyor. Bünyesinde 4 farklı oyun bulunan Sala Game 7 dilde hizmet veren bir çevrimiçi oyun platformu. Sala Game […]

22.02.2016 | ulasufuk

2015 yılından beri ülkemizde faaliyet gösteren Sala Game Ejder Yolu Online ve War2 Red Alert oyunlarıyla bir milyondan fazla kayıtlı kullanıcıya erişti

2014 yılında Hong Kong’da kurulan Yuanjie Network’ün oyun platformu Sala Game, 2015 yılından beri ülkemizde bulunuyor. Bünyesinde 4 farklı oyun bulunan Sala Game 7 dilde hizmet veren bir çevrimiçi oyun platformu.

Sala Game ülkemize, herhangi bir yükleme gerektirmeyen free2play rol yapma oyunu Ejder Yolu Online ile Mayıs 2015 tarihinde giriş yaptı. Kullanıcı dostu ve bağımlılık yapıcı oynanışıyla oyuncuların ilgisini çeken Ejder Yolu Online kısa sürede bir milyon kayıtlı oyuncu sayısına ulaşarak 2015 yılının en hızlı büyüyen oyunlarından biri olmayı başardı. Oyunun günlük aktif oyuncu sayısı ise 25 binden fazla.

Sala Game, 2015 yılının sonunda Türkiye’deki oyunseverlerin beğenisine sunduğu yine tarayıcı tabanlı olan ikinci dünya savaşı temalı strateji oyunu War2 Red Alert’ün de benzer bir başarıya imza atarak 200 binden fazla kayıtlı kullanıcıya ulaştığını duyurdu.

Sala Game Türkiye operasyonları sorumlusu Metehan Aslan, şirketin ülkemizdeki faaliyetleri ile ilgili olarak, “Türkiye’de kısa süre içerisinde gördükleri ilgiden memnun olduklarını, yakın zamanda gelecek yeni oyunlarla ve eklenti paketleriyle Türk oyuncusunu daha fazla memnun edecek içerikleri sunacakları,” açıklamasını yaptı.

Türkiye’deki faaliyetlerini yeni oyunlar ve etkinliklerle artırmayı hedefleyen Sala Game’le ilgili tüm gelişmeleri Sala Game’in resmi web sitesinden takip edebilirsiniz. Ejder Yolu Online ve War2 Red Alert oyunlarına kayıt olup oynamaya başlamak içinse http://www.salagame.com/ adresini ziyaret edin.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!