-->
PES Ligi Türkiye Finalleri Bilgilendirme

PES Ligi Türkiye Finalleri ile ilgili bilgilendirme aşağıdaki gibidir; Bu sene Türkiye’de 3. ‘sü düzenlenen Pes Ligi Türkiye Finallerini’ nin bölge elemeleri Aral ve Teknosa işbirliği ile İstanbul, Ankara ve İzmir’de yapılacak. İstanbul’dan 4, Ankara’dan 3 , İzmir’den 2 finalist, 7 online Pes Ligi ay birincisi ile Türkiye finallerinde yarışacak. Türkiye birincisi, 30 farklı ülkeden […]

07.02.2016 | ulasufuk

PES Ligi Türkiye Finalleri ile ilgili bilgilendirme aşağıdaki gibidir;

Bu sene Türkiye’de 3. ‘sü düzenlenen Pes Ligi Türkiye Finallerini’ nin bölge elemeleri Aral ve Teknosa işbirliği ile İstanbul, Ankara ve İzmir’de yapılacak. İstanbul’dan 4, Ankara’dan 3 , İzmir’den 2 finalist, 7 online Pes Ligi ay birincisi ile Türkiye finallerinde yarışacak. Türkiye birincisi, 30 farklı ülkeden PES finalistlerinin yarışacağı, bu sene 28 Mayıs’ta Avrupa Şampiyonlar Ligi Finali ile aynı gün Milano’da yapılacak Pes Ligi Dünya Finali’ne katılacak.

Pes Ligi Türkiye finallerinin İstanbul bölge elemeleri 4-6 Şubat arası GIST’ de gerçekleşiyor. İlk gün 64, ikinci gün 128, üçüncü gün 64 kişinin yarışacağı elemelerde 2. gün bitmek üzere.. 3 gün boyunca finale kalan toplam 32 kişi 6 Şubat Cumartesi günü ilk 4’e girmek için yarışacak. Final maçları GIST ana sahnesinde saat 17:00’den sonra yapılacak.

Ankara ve İzmir Bölge Finalleri Mart ve Nisan aylarında gerçekleşecek. Bölge finallerinde dereceye giren 1. 1500, 2. 1000, 3. 500 TL’lik Teknosa hediye çeki, 4. Hometech tablet kazanacak. Nisan sonunda yapılacak Türkiye Finallerinin finalistleri sürpriz hediyeler kazanacak ve Türkiye birincisi Milano’da ülkemizi temsil edecek.

Diğer bölge finalleri için kayıtlar ve turnuva  detayları pesleague.turkeygamesfestival.com adresinden talip edilecektir.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!