-->
Netmarble RPG Kadrosuna Mystic Kingdom’ı Ekliyor

Netmarble’ın yeni stratejik ve fantastik RPG oyunu Mystic Kingdom, 200’ün üzerinde aşama sunuyor Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble, başarı kazanan RPG’lerle dolu uzun listesine, gündelik taktik RPG oyunu olan Mystic Kingdom’ı ekledi. Bugün piyasaya sunulan Mystic Kingdom 154 ülkede ve 6 dilde oynanabiliyor. Mystic Kingdom‘da, Masha, Elle ve Hamir krallıklarından kahramanlar kral […]

26.02.2016 | ulasufuk

Netmarble’ın yeni stratejik ve fantastik RPG oyunu Mystic Kingdom, 200’ün üzerinde aşama sunuyor

Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble, başarı kazanan RPG’lerle dolu uzun listesine, gündelik taktik RPG oyunu olan Mystic Kingdom’ı ekledi. Bugün piyasaya sunulan Mystic Kingdom 154 ülkede ve 6 dilde oynanabiliyor.

Mystic Kingdom‘da, Masha, Elle ve Hamir krallıklarından kahramanlar kral olmak amacıyla ittifaklar oluşturup birbirleriyle savaşacak. Netmarble, dünyanın her köşesinden oyuncuları gerçek Kral Arthur’u tahtta hak ettiği yere çıkarmak için savaşmaya davet ediyor.

Netmarble Chief Global Officer’ı Seungwon Lee, Mystic Kingdom heyecanlı savaşlar, kahraman kişilikleri, stratejik oynanış ve eşsiz bir yetenek geliştirme sistemi içeren özel bir oyun tecrübesi sunuyor. Oyunculara fantastik bir hikaye kurgusu ile 200’den fazla bölüm içeren bir oyun oynama keyfi sunan Mystic Kingdom’ın, Dünya’nın dört bir yanındaki takipçilerimize bitmek bilmeyen bir eğlence sunacağına eminiz.” diyor.

Mystic Kingdom‘daki ek oynama özellikleri arasında şunlar yer alıyor:

  • Heyecan verici kahramanlar ve 3D grafikler: Mystic Kingdom altı eşsiz türü, 50’nin üzerinde yetenek ve kişiliğe sahip farklı karakterler sunuyor.
  • Çok seçenekli farklı geliştirme sistemi: Oyuncular çeşitli malzemeler toplayarak kahramanları, ekipmanları ve yetenekleri yükseltip karakterleri geliştirebiliyorlar.
  • Basit, çok yönlü strateji: Mystic Kingdom oyunculara kahramanlarını işlerine, yetenek türlerine ve lider yeteneklerine göre yerleştirerek planlı stratejiler kurmasını gerektiriyor. Oyuncular böylelikle düşman ve kahraman dizilimlerindeki zayıf noktaları bularak kendi takım dizilim stratejilerini oluşturabiliyorlar.
  • Stratejik savaşlar: Oyuncular rakiplerine büyük bir darbe vurmak için “Lider Yeteneği”ni kullanabiliyorlar. Doğru yeteneği doğru zamanda kullanmak heyecan verici savaş sekansları yaratırken savaşın galibini de belirleyebiliyorlar.
  • Sonu gelmeyen içerik: Fantastik bir hikâyeye sahip olan Mystic Kingdom, oyunculara 200’ün üzerinde aşamayı oynama şansı sunuyor. Oyuncular aşamalarda ilerledikçe PvP Zindanı, Lonca Savaşı, Baş Düşman Savaşı ve Sonsuz Zindan gibi oyun modlarının da aralarında olduğu pek çok oyun modunda oynayabiliyor. Ayrıca oyuncular birbirlerinden kaynak çalmalarını sağlayan Bölge Savaşı’na da katılabiliyor.

Mystic Kingdom oyun içi satın alma seçenekleriyle ücretsiz olarak App Store ve Google Play üzerinden indirilebilir.

App Store: https://itunes.apple.com/tr/app/mystic-kingdom/id1003675825
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarble.cxgb

Mystic Kingdom Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz. https://www.facebook.com/MysticKingdomNetmarbleTurkey/?fref=ts



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!