-->
MSI ve Fnatic, E-Sporu Yeni Zirvelere Taşımak İçin Güçlerini Birleştirdi

Üst sınıf oyun donanımlarında dünya lideri MSI, ağır siklet e-Spor takımı Fnatic ile geniş kapsamlı bir güçbirliği yaptığını açıkladı. MSI’ın kapsamlı oyun ürünleri gamı ve Fnatic ekibinin inanılmaz popülerliği ile her iki taraf da yepyeni bir zirveye göz dikti. MSI Global pazarlama müdürü Sam Chern, “MSI ve Fnatic, oyun endüstrisinde eSpor adına yaptıkları çabalarla kendilerini […]

09.02.2016 | ulasufuk

Üst sınıf oyun donanımlarında dünya lideri MSI, ağır siklet e-Spor takımı Fnatic ile geniş kapsamlı bir güçbirliği yaptığını açıkladı. MSI’ın kapsamlı oyun ürünleri gamı ve Fnatic ekibinin inanılmaz popülerliği ile her iki taraf da yepyeni bir zirveye göz dikti.

MSI Global pazarlama müdürü Sam Chern, “MSI ve Fnatic, oyun endüstrisinde eSpor adına yaptıkları çabalarla kendilerini kanıtlamış iki lider. Fnatic oyuncuları rakiplerini ezip geçmek için ihtiyaç duydukları en yeni teknolojiye sahip MSI oyun sistemleri ile donatılacaklar. Fnatic ise tüm oyuncuların sahip olmak için can attıkları oyun sistemlerinin pazarlanmasında uzmanlığı ile MSI’a tam destek verecek” dedi.

Fnatic takımı, geçtiğimiz yıldan beri sürekli kazananlar arasında yer alıyor. EU LCS (League of Legends Championship Series) Spring Split 2015 ve EU LCS Summer Split 2015 ile kazandığı 2 şampiyonluğa ek olarak Fnatic ekibi ESL One: Katowice 2015 ve ESL One: Cologne 2015 mücadelelerinde de CS:GO şampiyonluğu göğüsledi.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!