-->
Mobil RPG Seven Knights 9. Bölge İmparator Diyarı’nı Sunuyor

Feng Yan ve Soi gibi doğu esintili dört yeni karakter ekleniyor 9. bölgeyi kontrol eden oyunculara 3 ila 6 yıldız Mücevher Biletleri veriliyor Netmarble Games, mobil RPG oyunu Seven Knights’a 25 Şubat’ta İmparator Diyarı isimli 9. bölgenin de dahil olduğu dev bir güncelleme getireceğini bugün duyurdu. Bölge; İmparator Diyarı, Çin kültüründen öğeler ve Yedi Şövalye […]

26.02.2016 | ulasufuk

    • Feng Yan ve Soi gibi doğu esintili dört yeni karakter ekleniyor

  • 9. bölgeyi kontrol eden oyunculara 3 ila 6 yıldız Mücevher Biletleri veriliyor

Netmarble Games, mobil RPG oyunu Seven Knights’a 25 Şubat’ta İmparator Diyarı isimli 9. bölgenin de dahil olduğu dev bir güncelleme getireceğini bugün duyurdu.

  1. Bölge; İmparator Diyarı, Çin kültüründen öğeler ve Yedi Şövalye ile Dört Lord’un mücadele hikâyesini içeriyor. Güncelleme ile birlikte, yeni açılan 9. Bölge için oyuna beş yeni aşama ekleniyor.

Güncellemeyle birlikte, Feng Yan ve Soi gibi doğu esintileri taşıyan dört yeni karakter de oyuna dahil oluyor. Kılıçyeli Lordu olarak da bilinen Feng Yan, kendine karşı bağışıklığı olan zorlu bir büyücü olmasının yanı sıra, aynı zamanda iyi bir kılıç ustası iken; Şahin Göz adını taşıyan Soi ise şahinle bağ kurabilen etkileyici bir kadın dövüşçü olarak karşımıza çıkıyor. Soi’nin en dikkat çeken özelliği ise, tüm müttefiklerine, 5 hedefe birden hücum ederek bağışıklık kazandırması.

Seven Knights bunlara ek olarak karakter geliştirmeyi daha da eğlenceli hale getiren Mücevher Sistemi’ni de oyuna ekliyor. Üstünleştirme aşamasına ulaşan kahramanlar mücevher kullanarak daha da güçlendirilebilir hale geliyor. Tüm mücevherler, kahramanları, oyuncuların kendi oyun stillerini destekleyecek şekilde geliştirebiliyor.

  1. Bölge güncellemesinin şerefine, Seven Knights 25 Şubat – 10 Mart tarihleri arasında yeni aşamayı (9-1) tamamlayanlara 3 ila 6 yıldız arasında Mücevher Bileti veriyor. Yeni bölgenin son aşamasını (9-5) tamamlayan oyuncular ise 4 yıldız Kahraman Bileti almaya hak kazanıyor.

Netmarble, 25 Şubat – 10 Mart tarihleri arasındaki bir başka etkinlikte ise, Nadir Kahraman Bileti’ni 10 defa kullanarak Feng Yan ve Soi’yi elde eden oyunculara da 4 yıldız Element Bileti hediye ediyor.

Seven Knights, Google Play ve AppStore üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir.

Google Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarble.sknightsgb

App Store: https://itunes.apple.com/us/app/seven-knights/id970818035?l=ko&ls=1&mt=8

Oyunla ilgili daha fazla bilgi için oyun websitesini ziyaret edebilirsiniz: (http://sevenknights.netmarble.com)

Oyun videosunu izlemek için tıklayınız. https://youtu.be/7Eu-KjlNIB4



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!