-->
Logitech G, Tom Clancy’s The Division Oyunu İçin Ubisoft ile İşbirliğine Gidiyor

Logitech, Tom Clancy’s The Division tutkunlarına gelişmiş bir PC deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda Logitech G, Ubisoft ile işbirliğine giderek 8 Mart’ta piyasaya sürülecek The Division oyununu, 23 Şubat’ta Logitech’in yeni mekanik klavyesi Logitech® G810 Orion Spectrum RGB Mechanical Gaming Keyboard ile hediye etmeye başladı. Aynı zamanda Logitech G, The Division ile uyumlu yeni Arx […]

26.02.2016 | ulasufuk

Logitech, Tom Clancy’s The Division tutkunlarına gelişmiş bir PC deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda Logitech G, Ubisoft ile işbirliğine giderek 8 Mart’ta piyasaya sürülecek The Division oyununu, 23 Şubat’ta Logitech’in yeni mekanik klavyesi Logitech® G810 Orion Spectrum RGB Mechanical Gaming Keyboard ile hediye etmeye başladı. Aynı zamanda Logitech G, The Division ile uyumlu yeni Arx Control uygulaması ve özel RGB aydınlatma profillerini de oyun tutkunlarının beğenisine sunuyor.

Ultra hassas ve uyumlu özel Romer-G™ mekanik tuşları sayesinde standart ürünlere göre %25 daha hızlı aktivasyon sağlayan G810 Orion Spectrum, kişiselleştirilebilir akıllı RGB aydınlatma sistemiyle fark yaratıyor. Logitech Oyun Yazılımına bağlanarak 16.8 milyon renk paleti arasından klavyenin her tuşu ayrı ayrı ayarlanabiliyor. Oyun sırasında komut tuşlarına farklı renkler verilmesi ve arka plan aydınlatması, karanlıkta daha keyifli oyun imkânı sunuyor. Logitech G810 Orion Spectrum, Tom Clancy’s The Division da dahil 300’den fazla oyuna uygun olarak kişiselleştirilebiliyor.

The Division hediyeli Logitech G810 Orion Spectrum oyun paketleri, 23 Şubat’ta Türkiye’de satışa sunulmaya başlandı. Paketlerin tavsiye edilen perakende satış fiyatı ise 699TL.

Tom Clancy’s The Division Oyunu Hakkında

Tom Clancy’s The Division oyunu, “Kara Cuma”da, New York’ta para üzerinden bulaşan milyonlarca virüs nedeniyle yaşanan salgını konu alıyor. Birer birer bütün temel hizmetler yetersiz kalırken, sadece birkaç günde toplumsal yaşantı kaosa sürükleniyor. Bu sırada toplumu kurtarmayı amaçlayan, çok özel ajanlardan oluşan gizli The Division birimi devreye giriyor. Bu sürükleyici dünyada önemli olan, düşmanı keşfetme ve dinamik bir ortamda oyuncunun ilerlemesini sağlamak. Oyunda, salgına neden olan virüsün kaynağını araştırmak ve şehri kaostan kurtarmak için diğer oyuncularla takım olunabiliyor. Daha fazla bilgi için: www.thedivisiongame.com



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!