-->
Layers of Fear İnceleme

Korkulu Rüya… Video oyun hayranları Kojima’nın P.T. beri korku türünün yeni bir uzun metrajlı spin için yaygara edilmiştir oyuncu dışarı sünme yeni yollar hala vardır kanıtladı. Layers of Fear Katmanlar bir deli ressam ev turuna için 20. yüzyılın ortalarından içine yürüme simülatörü tür alarak benzer bir deneyim sunuyor. Sonuçlar olsa da, bir karışık çanta biraz, […]

27.02.2016 | ulasufuk

Korkulu Rüya…

Video oyun hayranları Kojima’nın P.T. beri korku türünün yeni bir uzun metrajlı spin için yaygara edilmiştir oyuncu dışarı sünme yeni yollar hala vardır kanıtladı. Layers of Fear Katmanlar bir deli ressam ev turuna için 20. yüzyılın ortalarından içine yürüme simülatörü tür alarak benzer bir deneyim sunuyor. Sonuçlar olsa da, bir karışık çanta biraz, ama garanti atlama korkutuyor ile birlikte gelir.

Layers of Fear Katmanlar başyapıtı bitirmek için çalıştığı bir sanatçının birinci şahıs kontrolünde oyuncular koyar. İlk bakışta, kahramanı onun gotik evinde yalnız gibi görünüyor ve oyuncular bir gol ile görevli: Bitir. Tüm önemli “o” bir resim olduğunu Oyunun ilk birkaç dakika içinde üzerine oyuncu sendeler. Oyun başlar ve ilham, malzeme arayışı, ve vizyon başlarken tuval boştur.

 
LFinceleme1
 
kahramanı evine aracılığıyla dolaşırken, hızla gerçeklik algısı güvenilir olamaz açık hale gelir. Evin düzeni sürekli değişiyor ve bir kez ne bir kapı yakında duvar, pencere, ya da korkunç bir hayalet olabilir. Oyuncuların olarak, mürekkep püskürtmeli ile duvarlar ve ürpertici bebek yüzlerce ürpertici resimleri dolu evini keşfetmek; Oyunun tonu koyu ve karanlık büyür. evin etrafında dağınık notlar ve ıvır zıvır sanatçının backstory doldurup kahramanı ev tutan büyüleyici ve işkence hak aslında olabileceğini ortaya başlar.

Oyunda kenara, sadece mekanik itme ve odalarda öğeleri çekerek ve zaman zaman kilit çatlama yürüme hiçbir savaş yoktur. Kapılar çekmece manipüle edilebilir, açılabilir, ve bazı vurgulanan öğeler aldı ve potansiyel geri (bu başyapıtı eklemek için zamanı geldiğinde her zaman sihirli görünür) tuval odasına alınabilir. Hiçbir mücadele ya da platforming, oyun yoluyla ana itici güç çözülüyor anlatı ve bazı odalar ile devam etmek çözülmesi gereken bulmacalar olduğunu.

Oyunun bulmaca zorluk ve eğlence düzeyinde değişir. Bazı bulmacalar karmaşık ve çevresi dikkatle inceleyerek dahil, ama bulmaca çoğunluğu odasında interaktif öğe bularak sadece çözülür. Nedeniyle kapı ve odaların etrafında kayması, oyun raylar üzerinde oldukça fazla. Bu formül çok hızlı bir şekilde öngörülebilir hale gelmesi o kaybolmak temelde imkansız olduğunu iyi, ama kötü.

 
LFinceleme2
 
Layers of Fear Katmanlar atlama korkutuyor dayanır ve kesinlikle hile hakim. Birçok ürpertici koridorlar ya da odalarda sonu genellikle kapalı çarparak kapı, ürpertici bebek görünen, ya da ışıklar ilk bir saat sonra veya oyun böylece kesmek beklemek gelebilir şok ve oyuncuların çeşit içerir. Hatta beklentisi ile, korkutuyor ilk bir saat sonra bizim adrenalin pompası yapma durmadı, ama onlar biraz ucuz ve tanıdık hissetmeye başladınız. Oyun beklentileri, gerçeklik ve sanat motifleri ile oynuyor fantastik kullanır; ancak sonunda saatlerce koridorda sonra koridorda bir atlama korkutmak için aynı temalar geri dönüşüm kesinlikle etkisini kaybeder.

O evin özellikle şiddet hayalet birine biterse mücadele olmamasına rağmen, kahraman ölebilir. Bir ölüm bir son odasına geri birkaç adım oyuncu gönderir ve yolda geri almak için uzun sürmüyor. diğer doğaüstü öğeleri devam etmek karşıya olmak zorunda iken, bazı hayaletler kaçınılması gerektiğini ilk başta biraz kafa karıştırıcı, ama sadece asmak hangi hayaletler önlemek için almak için bir kaç ölümleri sürüyor.

 
LFinceleme3

 

bu noktaya, bu oyunu gelişmeler hangi yolu yerine, doğru olanı ya da hangi yolu da açık asla. Bir oyuncu tam bir alanı incelemiş olmadan bir kapıdan girişim olabilir, ama anında kapanan kapı geriye onları kapanır. Sonuç olarak, oyuncu hikaye ve onlar doğru sırayla keşfetmek değildi çünkü tasarım önemli unsurları eksik olduğu bir gerçek duygusu var. onlar doğru yolu bulursanız ilk önce ikincil seçenekler farkedilmeden gidecek. Bazı oyunlarda bu senaryo bir sorun daha az olabilir, ama burada oyuncunun tam hikaye almıyor demektir. Neyse ki, oyun ikinci playthrough yutmak kolay olacak ki (çoğu oyuncu için yaklaşık 3-4 saat) kadar kısadır.

sıkı bir oyun olarak, Layers of Fear kontrollerinin Katmanlar yeterince basit, ama yine de biraz hantal. Yürüme yeterince iyi çalışır, ancak bazı nesneler, özellikle kapı, dolaplar, çekmeceler ve ilk denemede açmak zor olabilir. Bu şekilde alır bir şey değil, ama açılış ve kapanış mekanik hala rafine edilmiş olabilir.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!