-->
Ejder Yolu Online’da Şubat Etkinlikleri Devam Ediyor

Şubat ayında oyunun sıkı takipçileri kadar oyuna yeni başlayan oyuncuları da pek çok oyun içi etkinlik ve hediye bekliyor Çin merkezli Sala Game’in tarayıcı tabanlı ücretsiz rol yapma oyunu Ejder Yolu ülkemizde birinci yılını doldurmaya yaklaşırken oyuncu topluluğunu genişletmeye de devam ediyor. Oyuncuların ilgisini ve beğenisini kazanan Ejder Yolu şubat ayı başında yeni bir sunucu […]

26.02.2016 | ulasufuk

Şubat ayında oyunun sıkı takipçileri kadar oyuna yeni başlayan oyuncuları da pek çok oyun içi etkinlik ve hediye bekliyor

Çin merkezli Sala Game’in tarayıcı tabanlı ücretsiz rol yapma oyunu Ejder Yolu ülkemizde birinci yılını doldurmaya yaklaşırken oyuncu topluluğunu genişletmeye de devam ediyor. Oyuncuların ilgisini ve beğenisini kazanan Ejder Yolu şubat ayı başında yeni bir sunucu açtı, 26 Şubat’ta ise yeni bir sunucu daha açılacak.

Sayısı her gün artan yeni oyuncuların oyuna ısınmasını kolaylaştırmak isteyen Sala Game, oyuncular için şubat ayı sonuna kadar sürecek bir oyun içi etkinlik düzenliyor. Oyuncular şubat sonuna kadar oyunda kaldıkları her dakika için hediyeler kazanacaklar ve yaptıkları günlük görevlerden de iki kat ödül alacaklar.

Ayrıca oyundaki şans çekilişleri ve çarkıfelekler ile normalden dört kat hızlı gelişmek ve sunucudaki liderlik yarışına dâhil olmak mümkün. Sala Game’in yeni oyuncular için hazırladığı hoş geldin sürprizleri bunlarla da sınırlı değil. Oyuna yeni başlayan herkes, karakterini oluşturduktan sonra müşteri hizmetleri ile iletişime geçip oyuna başladığı 3. gün bir ödül alabilecek. Sözünü ettiğimiz hoş geldin hediyesiyse, 1 milyon altın, 250 ejder kristali, 50 kaplan dişi, 50 binek geliştirme taşı ve 50 büyük EXP meyvesinden oluşan bir paket.

Şubat ayının son oyun içi etkinliğiyse 24 Şubat’ta başlayan Süper Çılgın Ödeme Etkinliği. Bir hafta boyunca sürecek olan etkinlik ile oyuncular 30. seviyeden itibaren çevrimiçi kaldıkları süre boyunca kazanacakları hediyelere ve görevlerden alacakları iki kat ödüllere ek olarak, yaptıkları alışveriş ve harcadıkları kristal oranında indirim kazanacaklar. Buna ek olarak, etkinlik boyunca devam edecek şans çekilişlerinde nadir eşya kazanma fırsatı da oyuncuları bekliyor olacak.

Önümüzdeki mayıs ayında Türkiye’deki birinci yılını dolduracak olan Ejder Yolu’nu oynamak için tek ihtiyacınız olan internet bağlantılı bir bilgisayar. Firefox, Edge veya Chrome gibi yaygın internet tarayıcılarıyla http://www.salagame.com/game/ejder.play adresinden oynayabileceğiniz Ejder Yolu tamamen ücretsiz bir rol yapma oyunu. Tüm bu harika hediyeleri ve daha fazlasını kazanmak için Ejder Yolu Online’a giriş yapın.

Ejder Yolu Online Hakkında

Ejder Yolu 2015 Mayıs ayında Sala Game tarafından Türkçe dil desteğiyle yayınlanmış ve 2015’in en hızlı çıkışlarından birini yapmış, tarayıcı tabanlı bir MMORPG oyunudur. Ejder Yolu’nda, üstün savaş teknikleriyle karakterinizi geliştirirken aynı zamanda fantastik bir dünyaya adım atarak kendinizi diğer alışılagelmiş standart savaşlardan çok farklı, rekabeti bol, güzel ve eğlenceli bir atmosfer içerisinde bulabilirsiniz. Sadece tarayıcınız üzerinden herhangi bir yükleme yapılmadan oynanan bu oyunda, birçok oyunun aksine öncelikle cinsiyet seçimi ile başlarken seviye ilerledikçe ve oyundaki rehberler eşliğinde görevleri başarı ile tamamladıkça karşınıza çıkacak olan 5 farklı sınıftan (Silahşor, Kâhin, Avcı, Büyücü, Şövalye) birini seçerek kendi oyun stratejinizi belirleyebilirsiniz. Oyun içerisinde var olan sürekli etkinlikler dışında bol hediyeli ve kazançlı özel etkinlikler de oyunseverlerin dikkatini çekiyor.

Resmi Web Sitesi:

http://www.salagame.com/game/ejder.play

Facebook:

http://www.facebook.com/ejderyolu.tr

YouTube:

https://www.youtube.com/channel/UC67wjpUdFX9W0kbvz041E6g



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!