-->
Çocuklar Strateji Oyunlarına İlgi Duyuyor

Next Level, sömestir boyunca çocukları sevdikleri isimlerle buluşturmaya devam ediyor. Youtube Türkiye’de oyun videoları ile fenomen olan Buğra Kazancı Next Level’da cumartesi ve Pazar günü hayranları ile buluştu. Ankaralıları çok sevdiğini söyleyen genç oyun geliştirici Ankara’ya yerleşeceğinin de müjdesini verdi. Sömestir süresince kurulan oyun alanında yarışan birincilere özel hediyeler armağan eden Kazancı çocukların takip ettikleri […]

03.02.2016 | ulasufuk

Next Level, sömestir boyunca çocukları sevdikleri isimlerle buluşturmaya devam ediyor.

Youtube Türkiye’de oyun videoları ile fenomen olan Buğra Kazancı Next Level’da cumartesi ve Pazar günü hayranları ile buluştu. Ankaralıları çok sevdiğini söyleyen genç oyun geliştirici Ankara’ya yerleşeceğinin de müjdesini verdi. Sömestir süresince kurulan oyun alanında yarışan birincilere özel hediyeler armağan eden Kazancı çocukların takip ettikleri oyunlar ile ilgili merak edilen soruları yanıtladı. Next Level ile projelerinin devam edeceğini ileten Buğra Kazancı çocuklar ile bol bol fotoğraf çektirdi.

Çocukların zorlu soruları ile zorlanan genç oyun geliştirici videolarının popüler olması ile ilgili şunları söyledi; “ Kimsede olmayan şeyleri yapmaya çalışıyorum. Böylece oyuna olan ilgi daha çok artıyor. Çocuklar için daha zevkli hale geliyor. Strateji oyunlarına ilgi son zamanlarda daha çok arttı. Ben de kendimi bu yönde daha fazla geliştiriyorum”. Henüz 20 yaşında olmasına rağmen birçok başarılı projeye imza atan Buğra Kazancı başlattığı sosyal sorumluluk projesi ile de sokak hayvanlarının bakımına katkı sağlıyor.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!