-->
Ailenin En Küçüğü 11 İnç’lik Lenovo Yoga 710: “Çok Hafif, Çok Güçlü ve Çok Şık”

Dünyanın bir numaralı PC üreticisi Lenovo’nun en yeni üyelerinden Yoga 710, 11 inç ekranı ve 6. nesil Intel Core™ i7 işlemcisiyle çok güçlü. Sadece 1.07 kg. hafifliğinde olan ve 8 saate katar pil ömrü bulunan Yoga 710, küçük boyutlarına rağmen tam bir performans ürünü. Lenovo’nun Mobile World Congress’te tanıttığı Yoga ailesinin Windows 10 işletim sistemli […]

24.02.2016 | ulasufuk

Dünyanın bir numaralı PC üreticisi Lenovo’nun en yeni üyelerinden Yoga 710, 11 inç ekranı ve 6. nesil Intel Core™ i7 işlemcisiyle çok güçlü. Sadece 1.07 kg. hafifliğinde olan ve 8 saate katar pil ömrü bulunan Yoga 710, küçük boyutlarına rağmen tam bir performans ürünü.

Lenovo’nun Mobile World Congress’te tanıttığı Yoga ailesinin Windows 10 işletim sistemli iki yeni üyesi Yoga 710 ve Yoga 510 oldu. Dizüstü bilgisayar ve tablet dahil olmak üzere 4 farklı kullanım modu bulanan bu cihazlar, güçlü Intel işlemcisiyle her tür ihtiyacınızı karşılıyor ve uzun pil ömrüyle sizi sürekli şarj kablosu taşıma derdinden kurtarıyor.

Yoga 710, Seyahatlerinizde En Büyük Yardımcınız

Yeni 11 inç’lik Yoga 710, çok seyahat edenler ve seyahat ettiği sürede işlerini bitirmek isteyenleri mutlu edecek ele avuca sığmaz bir ürün. 6. nesil Intel Core™ i7 işlemciye sahip 14 inç ve Core m5’e sahip 11 inç modelleriyle Yoga 710, Windows 10 işletim sistemi kullanan piyasadaki en güçlü taşınabilir PC’lerden biri olarak dikkat çekiyor. Yoga 710’un güçlü işlemcisiyle video konferanslarınız, email gönderimleriniz ve hatta fotoğraf düzenlemelerinizde farklı görevler arasında zorlanmadan geçiş yapabileceksiniz. 11 inç’lik ve sadece 1.07 kg ağırlığında oldukça kompakt olan bu ürünün varlığını çantanızda hissetmeyeceksiniz bile. Serinin, 14 inç’lik büyük kardeşi ise, 256 GB SSD’si, yüksek performansı ve yeni nesil NVIDIA® GeForce® grafikleriyle ek bir hafızaya ihtiyaç duymadan daha hızlı işlem yapmak isteyen kullanıcılar için son derece ideal bir dizüstü bilgisayar.

Her iki model de incelik, hafiflik ve şıklığının yanında 8 saate kadar sağladığı pil ömrüyle büyük avantaj sağlıyorlar. Bu aynı zamanda bir önceki modellere göre %14 daha yüksek bir pil performansı anlamına geliyor. Yani dilerseniz yoğun iş temponuzun arasında bir film kaçamağı da rahatlıkla yapabilirsiniz. Yoga’nızın FHD (1920×1080) ekranı sayesinde filmlerden fotoğraflara, oyunlara ve video görüşmelerinize kadar her şey daha canlı görünüyor. Dolby Audio™ Premium ses sistemiyle de ev sineması kalitesinde bir ses sistemine sahip olacaksınız.

Yoga 510 ile Fiş Arama Derdine Son

Yeni şık tasarımı, hafifliği ve %50 artırılmış pil ömrüyle yeni Yoga 510, 8.5 saat pil ömrüyle priz başında oturma zorunluluğuna son veriyor. Tüm Yoga ailesinde olduğu gibi 4 farklı kullanım modu arasında pürüzsüz geçiş imkanı sağlayan Yoga 510’un 14 inç’lik versiyonu sadece 1.75 kg. ve 15 inç olan modeli ise 2.08 kg.’ı geçmiyor. 6. nesil Intel Core™ i7 işlemci ve AMD® Radeon™ R7 M460 2GB GFX seçeneğiyle Yoga 510’da kusursuz bir çoklu kullanım deneyimi sizleri bekliyor.

Lenovo PC Ürün Grubu Başkan Yardımcısı Johnson Jia konuyla ilgili şunları söyledi: “Teknolojik gelişmeler sayesinde daha hareketli ve aktif bir hayat yaşıyoruz. Bugün insanlar teknolojik cihazları sayesinde her yerde ve her zaman internete bağlılar. Biz de bu hayat tarzından geri kalmak istemeyen mobil kullanıcıları için YOGA 710 ve YOGA 510’u tasarladık.”



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!