-->
5 Günde 1 Milyon Kez İndirilen Oyun: Merged!

1010! başta olmak üzere oyunlarıyla tüm dünyada 50 milyonun üzerinde kişiye ulaşan Türk oyun şirketi Gram Games’in yeni oyunu Merged!, 5 gün gibi kısa bir süre içinde tüm dünyada 1 milyon kez indirilerek büyük bir başarıya imza attı. Dünya çapında en çok oynanan mobil oyunlar sıralamasında 9. sıraya yerleşen 1010!’in yapımcısı Gram Games, yeni oyunu […]

05.02.2016 | ulasufuk

1010! başta olmak üzere oyunlarıyla tüm dünyada 50 milyonun üzerinde kişiye ulaşan Türk oyun şirketi Gram Games’in yeni oyunu Merged!, 5 gün gibi kısa bir süre içinde tüm dünyada 1 milyon kez indirilerek büyük bir başarıya imza attı.

Dünya çapında en çok oynanan mobil oyunlar sıralamasında 9. sıraya yerleşen 1010!’in yapımcısı Gram Games, yeni oyunu Merged! ile yine önemli bir başarıya imza attı. Blok tabanlı yeni bulmaca oyunu Merged! 5 gün gibi çok kısa bir süre içerisinde AppStore ve Google Play üzerinden toplamda 1 milyondan fazla oyuncu tarafından indirildi.

1 milyon kişiye kısa sürede ulaşmayı başaran Merged! tüm dünyada en çok ABD’de indirilirken, onu sırasıyla Brezilya, Hollanda ve Kanada izledi. Gram Games’in yeni yapımının en çok indirildiği beşinci ülke ise Türkiye oldu.

Zaman ve hak sınırı olmadan, keyifli oynanışı ve eğlenceli grafikleriyle tüm dünyada mobil oyun meraklılarının yeni gözdesi haline gelen Merged!, Gram Games’in global başarısını bir adım daha ileriye taşıdı.



Popüler Haberler


Rockstar Games, GTA+ abonelik ücretlerini Türkiye’de 127 TL artırarak 72 TL’den 199 TL’ye yükseltti.


Deep Silver ve Warhorse Studios, heyecanla beklenen Kingdom Come: Deliverance 2’nin 18 Nisan’da duyurulacağını duyurdu!


Oyun dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan BAFTA, sahiplerini buldu.


Fallout 4 hayranları dikkat! Bethesda, oyunun yeni nesil güncellemesi için resmi çıkış tarihini açıkladı.